"By appointment to her Majesty Queen Elizabeth II"

Det är ingenting mindre än ett mirakel. Jag gick nyss in på dammsugarpåsar.nu, eftersom man skröt på en banner om att man hade påsar åt alla som hade svårt att hitta påsar till sina dammsugare. "Nä, det har ni inte!" tänkte jag, liksom uppgivet och självbelåtet på samma gång. Jag har nämnligen en engelsk Hoover 862 Constellation från 1959. Enligt en graverad plåtbit undertill, så har Drottning Elizabeth II haft (har?) en likadan.
 
Den är en helt sfärisk (underredet kan kopplas bort, och därunder finner man även "blåshålet", som de flesta moderna sugare saknar) skönhet,  och jag har aldrig försökt hitta påsar. Jag antog bara att det inte skulle gå.

Hur som helst så ligger det nu en orderbekräftelse i min inkorg, som påstår att det är fem nya påsar plus ett microfilter på väg hem till mig. Det känns fantastiskt!

"Hur fan dammsuger han om han inte haft några påsar då?" kanske ni tänker. Jo, jag köpte en liten själlös dammsugarjävel med kromade fälgar, ställbar effekt och rödglänsande lack. Detta eftersom jag relativt snabbt insåg att det är ett jäkla skitgöra att återanvända Hooverns påse. I samband med flytten för 1,5 år sedan pensionerade jag därför Hoovern, och köpte den röda.

Den röda har dock jävlats från dag 1. Den välter om man drar i den, vilket irriterar djävulen ur mig. Den var ful och plastig, och hade en kort sladd. Så en vacker dag när den irriterade mig riktigt mycket, fick jag nog och skrek till den: "Nu dör du ditt jävla as, jag gräver hellre ren Hooverpåsen än står ut med ditt jävla skit längre! AAAH AAAAH! DÄR HAR DU, ASJÄVEL".

Med armarna i luften likt en nervskadad finne, stampade jag så livet ur den lilla skitsugaren.

Belåten betraktade jag det spruckna liket. Ett hjul hade flärpt av och flugit tvärs över köket, och ur den spruckna röda kåpan tittade en fjäder fram. Sinnefriden och känslan utav seger jag kände, var väl värd de 299 kronorna jag gett för skiten på ICA Maxi.

Och nu kan jag alltså åter ta min älskade Hoover, som ylar likt ett flyglarm och suger som ett dopat mansluder, i bruk.

Zack-hack: Det är ju hans andra långa förhållande sen gymnasiet, dessutom är han farsa. Men vem är du? Patrik? Lill-Fritt?

Bäst just nu: Skäggvaxet luktar Citronfromage.

Sämst just nu: Vestibulit. Det är alltid dåligt. 

Kommentarer
Postat av: Moar

Herregud, det är nästan plågsamt hur lik mig du är.Vet inte hur många ggr jag varit på väg att mörda dammsugaren! Det är absolut djävulens uppfinning!

2008-09-09 @ 11:26:56
Postat av: ingvar

Jag kör med röda ögon och nysningar i stället för damsugare.. :D

2008-09-09 @ 22:09:05
Postat av: hocke

För faan jhonnyscan NYA INLÄGG TACK!!!!!!!!!

2008-09-29 @ 22:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0