Björnen kommer.

Ibland när jag ser människor tillsammans, kan jag inte hjälpa att fantasin rusar iväg med mig. Vissa påstår att jag harlivlig fantasi, men jag tror fler än jag ägnar mig åt just det här; d.v.s. att föreställa sig hur vissa beter sig när de idkar sexuellt umgänge.

Varför började jag fundera på just det här nu då. Jo, jag fick se en bild som verkligen satte fart på fantasin.  Se, de unga tu! Han, en späd gosse som inte rör starkt, och som sparade sin oskuld till en ålder då de flesta normala grabbar hoppat framför tåget av ren panikångest, eftersom han utav någon gay anledning ville vara kär i den han gjorde det med. Hon, en 26-åring som ser ut som 19. Söt, oskuldsfull och liksom helt i avsaknad utav den där sexuella utstrålningen, som andas synd, intelligens och riklig naturlig lubrikation.

Jag tänker mig samlaget följande: Hon ligger raklång på rygg, med rosiga kinder och osäker, flackande blick. Björn kryper på, liksom snett från sidan, med munnen på vid gavel och blicken i skytteltrafik mellan flickans bröst och sin egen ivrige drule. Det hela ändas utav en prematur ejakulation, ackompanjerat utav ett "äääuuh!". Sen snyftar han litegrann, överväldigad av hur intensiv kärleken kändes i detta vackra ögonblick.

HAHA! Jag kan verkligen inte se att det kan utspela sig på något annat vis.

Vissa människors sexliv kan jag å andra sidan inte alls förmå mig att fantisera kring. Som Charlotte Perrellis, t.ex. Kan någon garantera mig att det inte sitter en liten penis på den "kvinnan", som väntar på att avlägsnas i den slutliga transformationen till "riktig" kvinna? 

Hon påstår sig vara medlem i "enmetersklubben". Till skillnad från 10 000-metersklubben, i vilken man är med om man haft sex på ett flygplan, så har man då haft sex på tåget. I Charlottes fall ska det ha hänt på sträckan mellan Hässleholm-Stockholm. Men skötte hon gifvandet eller tagandet?

Keyser: Alla ska vara så jävla överseende alltid. Har dom där snubbarna det svårt hemma? Bra, jag hoppas det betyder misshandel och dagliga rektala övergrepp.

Xrim: Aah! Adidas Kickers, a blast from the past. Jag har egentligen aldrig konfronterats med dom själv, men jag vet att ett par kom förbi Mölletofta Värdshus i min hemby Stidsvig en gång, och började trakassera ett bydrägg. Denne hämtade sig ett litet uppbåd som sedan bankade killarna rätt grundligt. Om de kastade ut dom från en bil eller hur fasen det där var. Blev dom tagna på allvar nånsin? Var dom en kraft att räkna med, liksom? Jag fick aldrig den uppfattningen.

Ingvar: Jo, "death before dishonor" i det fallet.

Sämst just nu: En dum dalmas har skjutit en 281-kilos björnhanne på 12 stegs håll. Han sköt den dessutom i halsen. Det är minst sagt att utmana ödet, han kunde lika gärna träffat i underkäken, sen hade man fått läsa en ny snyfthistoria om sargad jägare som råkat ut för mordlysten best. Björnen dog knall och fall, vilket skytten förklarar med att han träffade halspulsådern. Så är nu ingalunda fallet.

1996 sprang Gerard Gbeyo från Elfenbenskusten 200 meter genom Klippan med knivhugg i hjärtat. Den här nallen skulle alltså garanterat kunnat ägna de sista sekunderna av sitt liv till att  ta de där tolv stegen fram till dalmasen och göra masmos av honom, om skottet tagit i halspulsådern. Knall och fall dör man av trauma på centrala nervsystemet, vilket betyder att björnen istället träffats i halskotpelaren.

Vad vi har att göra med är alltså en "björnjägare" som inte vet vad han skjuter på. Att det springer såna fånar lösa i skogarna är mer alarmerande än att det är 1,2 grader varmare här om 100 år. Fast det är ju bara min åsikt.

Bäst just nu: "Mongol" i downloadfilen. Äntligen görs en påkostad film om Djingis Khan!








Kommentarer
Postat av: Xrim

Nä, de var aldrig något att räkna med, såvida du inte bodde i Klippan och Åstorp. Kommer ihåg att det skulle "ta över" Ängelholm, hehe. Det var samma dag som det var skolavslutningsfest på Råbocka och jag gick i nian... eller åttan. Två busslaster med kickers kom dit för att spöa folk. Givetvis hade de annonserat att de skulle komma för att sätta skräck i folk. men det verkade som Ängelholmarna inte ville ha något med adidas kickers att göra så ett uppbåd stod och väntade på dem nere vid Råbocka. Som tur var gick jag hem när bråken började, fick höra i efterhand att det inte hade gått så bra för adidas kickers. En bekant till mig hade skenavrättat en kicker med sin luftpistol och satt ett skott i pannan på honom. Min kära fru däremot berättar att de roundkickade lyktstolpar och bara hade råd med ett adidasställ som de gick i jämt (de var ju trots allt fattiga studenter). Andra aktiviteter de hade för sig var bla att stå i rökrutan och se hotfulla ut.

ett vittne kommer ihåg att en kicker var så tjock att det såg ut som om det gick i slowmotion när han skulle roundkicka sin lyktstolpe.



Efter lite googlande fick jag fram följande fakta som styrker mina påståenden.



1. ett slanguttryck/skällsord för pojkar i tonåren, företrädesvis sådana som tränar någon kampsport som innehåller mycket sparkar, exempelvis Tae Kwon-do, Karate, Kung fu eller liknande, samt gärna måttar sparkar mot varandra på stan för att skryta med sin kunskap. Kickers tycker även om att sparka på träd, papperskorgar, lyktstolpar och dylikt för att visa hur bra de är på att sparka. (Se även fjortis)

2. ett skällsord för unga tonåringar som t.ex. sminkar sig väldigt mycket, och/eller enbart bär märkeskläder av sportmodell. Sportskor, vindbyxor, sweatshirt och basebollkeps. Under andra halvan av 1990-talet var adidasbyxor och filaskor mycket vanliga. Kickersen gick att känna igen på Adidas tre revärer redan på långt avstånd. Vintertid bar kickersen med förkärlek stor dunjacka, gärna av märket Helly Hansen.

Källa:http://susning.nu/Ungdomsslang/Kicker

2008-09-13 @ 19:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0