Higge Skendräktige

Ja, i dagarna gick det upp för mig, även om misstanken levt undertryckt i bakhuvet några veckor; Jag "boar". Det hela är nog en smula genant. Att "boa" (att skapa lämpligt bo för sina små) är något som tikar ägnar sig åt då de ska ha valpar, eller om de blir "skendräktiga", d.v.s. råkar ut för en "falsk" graviditet.

Jag kan inte förklara den senaste tidens personlighetsförändring på något annat sätt. Jag bakar kakor och muffins till höger och vänster, som jag inte ens äter. Jag läser högt ibland för kollegan Elsa så hon ska kunna somna, och plötsligt, efter 30 år, så har jag börjat hålla ordning omkring mig. Det är osannolikare än att jag skulle gå ner 28 kg. Jag behöver uppenbarligen någon/något att ta hand om, men kollegerna blir bara bittra om jag göder dom. "ät kakorna själv, för fan", liksom.

Kanske jag kan börja ta hand lite om min alkoholiserade granne? Laga mat och se till så han äter ordentligt, ge honom kakor och natta honom med sagor.

Hohoho! Hur tragiskt är inte det här? Jag behöver en minigris eller nåt. Fast som jag bakar skulle grisjäveln bli illa svullen och stryka med i fetthjärta innan jul.

Fanjunkaren stör sig på beteendet, han "hade förväntat sig lite mer", som han uttrycker sig på sitt lite gåtfulla vis. Hade jag haft de fysiska förutsättningarna så hade jag dragit till Främlingslegionen för längesen, men nu är det som det är. Jag sitter här fet, singel och närsynt i min etta, och jagar den perfekta muffinsen.

HAHAHAHA!

Anonym: På en snopp växer det inget hår, det finns eventuellt runtom. Även om det var trevligt sagt, så kan jag inte heller hålla med om att just Bohman är söt. Jag tycker han är despotisk och irrationell. Han är en dålig kompis och förstör dessutom min sömn så fort jag börjar motionera mer på dagarna.

Elsa: Om en kvinna saknar underhudsfett så slutar hon menstruera och går inte att använda till avel. Hon ska således ICKE vara deffad. Jo, jag vet att du såg "Chaos Theory", men jag var ju tvungen att se den själv... Hårklyverier, hon var ändå smutsig smutsig! Lägga upp sig för kompiskretsen och äckla sig.

Anneli: Jag vet inte ens om jag sett den än. Är den jolmig?

Nolen: Ja, givetvis! När den gula snön tycks vara formad till namn eller initialer kan man dock vara försiktig.

Emma: Du är ju hur klok som helst! Nå, vad anser du om utvecklingen så här långt i "True blood"? Visst är den snuskigt bra!??

Bäst just nu: Löning imorrn, välbehövlig och efterlängtad.

Sämst just nu: Jag anar att det finns en del säsongstarter att tanka, men Pirate Bay ligger nere!



Kommentarer
Postat av: Moar

Finns där inte ett enda jävla fruntimmer i Luleå som passar? Du skulle kanske flytta?

2009-08-25 @ 12:54:53
Postat av: Elsa

tur att jag fortfarande kan nyttjas som avelstik! :D wii happy days

2009-08-25 @ 14:13:25
Postat av: Anneli

Jag håller med Moar, flytta söderut!

Du gillar nog inte The Proposal, jag gjorde det inte. Typisk chick-flick. Men eftersom du e lite kär i Ryan blir den säkert en ny favorit.

2009-08-25 @ 19:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0