Jo hej igen.

Den lite trista uppdateringstakten på "Higge Erövraren" fortsätter. Men tids nog så kommer det alltid ett nytt inlägg, det vet ni ju.

Dessbättre så är jag i motsats till vad vissa säkert tror i och med misslyckandekonstaterandet tidigare, sedan en tid på mycket bra humör. Detta kan drabba min omgivning på ett antal olika sätt. Förutom att jag ikväll bakat några plåtar småkakor att pådyvla folk, så har jag även förgyllt mina kollegers vardag med lite fräscha vitsar.

Elsa: Uh, varför är jag så trött!?
Jag: Ja, du får kanske göra som den trötta den där trötta grisen som flyttade till England?
Elsa: Vaddå?
Jag: Ja, han blev ju Pig(g) Huhuhuhu! Fattar du? Pigg!

Jag: Vet ni att dom som målar klockor i Schweiz, dom har ett jävla dåligt humör?
Kollegerna: (med onda aningar om ett fräscht skämt) Mhm, vaddå?
Jag: Ja, dom lackar ju ur hela tiden! HAHAHAHA!

Kollega: Vad stor (alt. lång, smal, hård o.s.v. eller ex. "vad snabbt det gick") den är (om vad som helst, som t.ex. en cykel, bil eller hundlort)!
Jag: Wuhuhuhu! Öh! Öh!
Kollega: Men äh...
Jag: Men! Uh!
Kollega: "That's what she said"?
Jag: HEHE, YES! Hihihi!

Jag: Hahaha, den här är för jävla bra, den har morfar lärt mig.
Kollegerna: Vilken?
Jag: Jo, den om han läkaren som var ny på sjukhuset, så ville han ju gå runt och prata lite med patienterna som var inlagda, höra vilka dom var och hur det var med dom.
Kollegerna: Ja? (resignerat)
Jag: Jo, så kom han till psykavdelningen, och började snacka med en patient i en av sängarna; "Hejsan, hur var det här då?" "Jo, bara fint, du förstår att det är jag som är Kejsar Napoleon!" "Jasså, på så vis... och hur vet ni det då?" "Jo, för det har Gud sagt!" Då sa gubben i sängen jämte; "Det har jag minsann inte alls!" HAHAHAHA!!! För jävla bra den!

Kolleger: Bla bla bla bla... (ordinära fikakonversationer) bla bla bla bla!
Kollega: Bla bla bla, ja tacka gud för det!
Jag: Ånej, det behöver ni inte tacka för, det var inte min förtjänst.... HAHAHAHA!!!

Nå, det som inte dödar de kära kollegerna härdar väl, får man hoppas.

Imorrn är det surströmmingspremiär, vilket inte ska glida obemärkt förbi; Här ska inmundigas trenne goda sorter av den ädla fisken, ackompanjerade av lokalproducerat brännvin och mumsiga bärs. Spellistorna kommer att vara BoKaspersfria, och domineras av Motörhead och danska Gasolin'. Inte svårt att vara munter när sådan trivsel hägrar.

På söndag blir det sedan att uppvakta den här  lille charmören, som fyller ett år. Det är Gäby och Rudos (Rudos alias här var tidigare "Svempa", men av någon märklig anledning så ville T9 i min telefon inte skriva hans namn i ett SMS en gång, utan föreslog envist just "Rudo", så nu får den gode Svempa heta "Rudo" här istället) lille Leo. Såvitt jag kan bedöma har han ärvt sin mors fantastiska utstrålning, samt sin fars jämna humör. En särdeles förträfflig filur alltså.

Elin: Jag har föraktat norrmän sedan dagen salig farfar upplyste mig om deras ruttna karaktär för drygt 25 år sedan. I prinicip alla nya erfarenheter jag får av dessa biologiska restprodukter är dåliga, så att jag nånsin skulle älska dom är  föga troligt.  Men det är ju fint att du försöker tänka positivt.

Nej, du är inte misslyckad, du har ju hund. Jag har en död Nigeriansk Fengädda, som likt den store kung Gustaf II Adolf får vänta på begravning tills dess att sorgearbetet för den närmst anhörige (jag) är färdigt.

Förresten så läser jag det som bjuds, och kören har väldigt god ekonomi, så vi kan hitta på lite kul grejer ibland. Sossepengar är lika goda som andra pengar.

Keyser: Ja visst är det en sund inställning, men ibland känns det som om jag är ensam om den. Svenskar vill ju bara trivas med/tro gott om/leva i harmoni med alla idioter runt om i världen. Danskar, Thailändare och i viss mån Kanadensare och Australiensare, de kan jag trivas med. I övrigt förhåller jag mig jävligt skeptisk!

Anneli: Ja, helt klart. Men jag fattar fortfarande inte att du fes i den där blockflöjten. Fanns det trosa emellan, eller vad? Vem gör en sån grej? Respect!

Bäst just nu: Det är nåt i luften. Jag känner det är nånting på gång! Jag vet inte vad det är, men något ligger och lurar på mig, något bra. Nästa lön är bra, men det är något annat... hmm... Kanske ger sig imorrn, mitt i all underbar surströmming och alkohol. Eller är det kanske bara självinsikt och klarhet?

Sämst just nu: Nej, allt är bara bulla, som dom säger här uppe.

Det här är förresten Gasolin' och en av de bättre rockballader som gjorts, om man nu vill höra en sådan. Sångaren är egentligen Kim Larsen, han som låtsas sjunga operastämman. Den krullige sjunger bara playback. Jag vet inte varför de spexat till det så. De är danskar, det är 70-tal, jag förmodar att det röktes på en del. För er som kan uppskatta det avslappande danska språkets harmoni och mustighet så är möjligen den här ännu lite bättre. Men det här är alltså "This is my life" med Gasolin'.



Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Synd att du inte befinner dig i det förlovade landet nästa vecka. Då kommer Kim Larsen till Sundspärlan i Helsingborg. Kan tänka mig att de flesta där uppe på kalfjället inte förstår mycket av texten i " Hva gör vi nu lille du ".

2009-08-22 @ 13:03:06
Postat av: Nolen

http://www.tjuvlyssnat.se/goteborg/ok-det-sags-visserligen-att-han-finns-overallt



Där har du dina skämt... =)



Sedan har du denna åxå på 3:50

http://www.youtube.com/watch?v=QqEU2I9ydzM



2009-08-22 @ 17:01:39
Postat av: Anneli

Word. Att fisa i flöjten är bara bulla.

2009-08-22 @ 19:55:49
Postat av: Sarah

Det var... vackert :)

2009-08-23 @ 08:25:51
URL: http://sarahyj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0