Ljuset i slutet av tunneln?

Usch, jag önskar verkligen jag haft inspiration för ett nytt inlägg, men så har icke varit fallet. Imorgon åker jag dessutom iväg på min sista arbetsrunda i Tornedalen för i sommar, så då får ni följa "Higges mobila" istället. Ett klent komplement kanske, men det är vad jag kan erbjuda. Sorry...

Inte länge efter att jag återvänt till "civilisationen", så var allt som förr igen. Utom att lägenheten fortfarande är i ordning. Varför begriper jag inte. Jag har aldrig haft ordning omkring mig så här länge; så fort jag gjort något i köket så diskar jag och torkar upp. Så fort jag upptäcker att något hamnat framme, så lägger jag tillbaks det. Så gör väl de flesta normala människor, men jag har aldrig betett mig så. 

Jag har tänkt att "det där kan jag ta bort sen", sen har det inte blivit av. Istället har röran växt och växt, och till slut har jag inte vetat vart jag ska börja för att få bort den. Men nu verkar det som om jag äntligen lyckats bryta ett mönster jag haft i 30 år. Om jag dessutom kunnat sluta äta skräp och kolhydrater, och således snart tappat 30 kg på ett år, då funderar jag lite på vad jag mer skulle kunna prestera?

Själv, också. Inga stödgrupper, inga nätforum eller interventioner. Visst har jag bra vänner, och visst har de betytt mycket i den här processen. Men jag har gjort det här själv. Brutit två livslånga beteendemönster.     

Det kanske blir bra till slut det här, ändå.

Keyser: Ja, jag har egentligen inget alls emot smileys i en nätkonversation, men här vill jag helst slippa använda dom.

Sämst just nu: Frustration, rastlöshet och väggklättring.

Bäst just nu: Strandhänget på Storsand. Nu är sommaren strax över, men jag klämmer ut allt jag kan och är snart brunare än min gamle Königsegg.

Kommentarer
Postat av: ingvar

Kanske du kan börja prata som folk!?

2009-08-08 @ 17:04:01
Postat av: hocke

Hej, va jobbar du med i Tornedalen???

2009-08-09 @ 18:32:37
Postat av: sandra

Jag är otroligt stolt över dig!

Du är grym, stark och har mängder av självdiciplin!

Loves it!

2009-08-10 @ 21:00:14
URL: http://allasomjag.blogg.se/
Postat av: Elin

Lite självdiciplin kan gärna få smitta av sig åt mitt håll.

2009-08-13 @ 23:29:07
URL: http://frokenillmarig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0