Flashback

Jag har till slut reggat en användare på "Flashback" för att kunna skriva på forumet. Det innehåller över 14 miljoner inlägg om i stort sett allting. Mest har jag hållit mig på sexdelen och diskuterat diverse problem som olika människor vill ha hjälp med. Det är allt från huruvida tjejer kan känna lukten av en illa tvagad pung i kassakön på ICA, till att vissa tjejer tycker att vissa kroppsvätskor smakar så förträffligt, och inte kan få nog.

Citatmässigt är Flashbacks forum en outsinlig källa, eller vad sägs om det här?

"Min pojkvän som jag umgås med väldigt ofta har blivit så jävla snuskig på senaste tiden. börjar nästan bli äcklad utav honom. han fiser på mina katter, samt gör fula grimaser åt mig och försöker att pussas. han drar upp sjärten i vädret samt särar på skinkorna när han ska fisa och slår mina katter i huvudet med kuken."

Haha! Vilken inspiration! Alla tjejer man träffar har ju såna där eländiga små bajslådemarodörer, och nu vet jag hur man ska tackla situationen.

Jag: BOHMAN-SMASH!
Bohman: *fläpp*
Katt: Mooäääh?
Tjej: Men vad gör du med lille Fjuppe?
Jag: Han heter Bohman!
Tjej: Nä, jag menar min kissemiss?
Jag: Skit i det du, och gå å snygga till dig för fan!
Tjej: Buhuu!
Jag: Pfff, sluta apa dig, det är så här ni vill ha det!
Tjej: Buhuu, ja-aa det är sant, vi får skylla oss själv...
Jag: Thats how I roll!

HAHAHA! Aaaah... i mina fantasier har jag alltid rätt! Det har jag förvisso i verkligheten också, men folk är ju för tröga för att begripa det.

Xrim: Volvo har tillverkat lågprisbilar länge, de har bara tagit en jävla massa betalt för dom. Om kineserna köper så kanske man åtminstone inte behöver betala mer än vad bilarna faktiskt är värda, hehe. Övriga saker du nämner återkommer jag till lite då och då. Samernas nationaldag... den vill jag inte ens tänka på. Det enda raka vore att konfiskera deras egendomar och skicka dom till Gulag.

Anna. S: Slagkraftiga säger du? Sant! Sant...

Robin: Du satt och käkade senapsill på din födelsedag och led för konsten. Det är stort! Jag kanske börjar filma och recensera fester? Alla jävlar fyller ju 30 nu... Kanske kör en partytrickspecial?

Ingvar: Jag tycker du ska säga nåt om tjockisar, jag gillar dom inte heller (jag är lite som en judisk nazist, kan man säga). De är nästan uteslutande missbrukare, de tar en jävla plats på bussen, och så samlas de ofta i små flockar på ICA och stoppar upp flödet. Sen tycker jag inte du ska ta så illa upp om lapparna, för du är ju lång och ljus. Jag som är kort, stabbig och mörk ser ju mer ut som en lapp än du gör. Hade jag bara varit sneögd, luktat skrevröta och haft dålig skäggväxt också så hade jag varit som gjuten i målgruppen för "Oddasat"! Hahaha... Din jävla sillstrypare!

Keyser: I januari fanns ju ett inlägg som hette "Persbrandt i pulverpåsen", missade du det? Citat: "Men om jag inte såg fel, så satt ju Mikael Persbrandt, sveriges mest överskattade människa näst efter Zlatan, där och mös på en stol. Han fick en bagge också, drägget, för rollen i traumat 'Maria Larsson eviga jävla skit' av Jan Troell." 

Jag har faktiskt skrivit mängder om Pakistanier back in the days när jag bodde med 5 stycken i studentdublett. De sket på sittringen och använde inte toapapper, hade vetemjölet löst i en kökslåda, o.s.v. Varje dag fantiserade jag om att kasta in en handgranat till dom. Men efter all press om oetiska polisuttalanden o.dyl. får man kanske ligga lågt med sådant ett tag.

Sen är det ju faktiskt så att jag inte tycker mindre om någon speciell grupp än någon annan. Samer, Värmlänningar, Feta, Muslimer, Zigenare, Holländare, Borgare, Sossar, Hippies och Snutjävlar, alla har någon sida värd att förakta!

Förutom Norrmännen... De föraktar jag mer än några andra.

Elin: Exakt.

Bäst just nu: Hmmm... Det får jag nog fundera på ett tag.

Sämst just nu: Jag är lortig, uuuh...

Kommentarer
Postat av: Robin

Partytrickspecial skulle vara kul. Korta sekvenser från dåliga och bra fester. Det vore nåt.



Och nej, jag hade inte druckit innan jag testade sillen. Jag drack den där nubben TILL sillen, men aldrig före maten. Det lärde jag mig på dagis. Vi fick alltid mjölken efter att vi ätit upp så att man inte skulle dricka sig mätt.



Ya!

2009-02-08 @ 14:54:22
URL: http://grapoluponape.blogspot.com
Postat av: hocke

Fan ennu ett klockrent kul inlägg!!!! Malmö å den uteblivna snön hälsar

2009-02-09 @ 09:51:40
Postat av: ingvar

sick... sick.. sick... man!!

2009-02-09 @ 18:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0