Skoj på Bohmans vis.

Jag satt nyss och kikade igenom en tråd på Flashback som handlade om skojiga saker folk gjort med sina snoppar. En tjej berättade om att hennes kille hade trätt sin förhud över hennes vänstra stortå, och skrattat gott åt sitt tilltag. En kille tipsade om att man skulle plocka fram kamraten en sommardag utomhus, dra bak förhuden och vänta tills en fluga kom och satte sig på ollonet. Då skulle man fort dra fram förhuden igen, och på så vis fånga flugan. 

Rätt äckligt, men samtidigt funderar man ju om det kan funka?

Jag minns en gång när jag bodde i Adak, och mitt ex var och hälsade på över helgen. Då satte jag på Bohman ett par Ray-Ban pilotisar, och hängde fast en nytänd cigg undertill. Det är en klassiker och tusentals har gjort den förut, men för exet som höll på att garva ihjäl sig var det en nyhet.

Det slog mig förresten ikväll att jag ju haft en PA-piercing i snart 7 år. Snart dags för något slags jubileum!? Det kunde göras partytricks med den förr, i slutna sällskap när nyhetens behag fortfarande fanns kvar. Bohman kunde prydas med alltifrån nyckelknippor till yngelakvarium. Storögda gällivarebor ringde hem från våra fester och berättade ivrigt om att det fanns en snubbe på festen som hade tomtebloss i drulen.

Men nu är det gammalt, och jag också. Fast minnena värmer.

Bäst just nu: Om ett par veckor sätter festerna igång.

Sämst just nu: Alla hjärtans jävla dag. Det är inte utan att man får lust att sätta sig utanför någon utav stadens affärer och kasta avföring på folk som kommer ut med hjärtformade godisaskar och annat. Skönt att man jobbar då iaf, så man slipper fundera så mycket på skiten.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag förstår att det var partytrick för det vill väl till att man är packad för att roas av det.

Förklara för mig vilken idiot som var den första att komma på att det var en bra plats att göra ett hål på.

7 år sedan, det betyder ju att du var vuxen när du tog ett så underligt beslut! Jag slutar nog aldrig förundras.

2009-02-11 @ 01:06:22
URL: http://elinha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0