En eloge till nysvenskarna.

Det här inlägget blir förhoppningsvis kort, för jag måste se till att försöka lite bra sömn nu. Jag har iaf beslutat att slutligen sätta en lite kontroversiell tanke på pränt här i bloggen, något jag ofta suttit och tänkt på på bussen.

Som ni vet så finns det många där ute i samhället som faller utanför mallarna för vad som betecknas vara en attraktiv människa. Själv måste jag erkänna att även jag nog får räknas till en av dessa utstötta. Fet, kortisonsvullen och med ofantliga ringar under ögonen till följd av obefintlig nattsömn, ser jag på en bra dag ut som en säck med skit.

Men nu tänkte jag med detta inlägg främst beröra kvinnan, och alla av dem som också hamnar utanför mallarna. Jag vet inte hur det ser ut utanför Luleå, men här har jag iaf lagt märke till en sak, nämligen detta; att om man ser en fet, blekglåmig kvinna med dålig hy (ni vet de där stereotypa människorna som av någon märklig anledning ofta bär tights som skär in i arslet, och gärna röker medan de med tom blick knuffar runt barnvagnen) så är deras killar (om de har några) inte sällan invandrare.

Jag har funderat lite på varför det är sådär. Det enda konkreta jag kommit fram till, är att svenska män med motsvarande fysiska defekter inte låter nöja sig med dessa kvinnor. De åker helt enkelt och hämtar en thailändska, ryska eller sydamerikanska. Men det kanske är det bästa för alla parter egentligen, för invandrarsnubbarna som förbarmar sig över tightsvraken kan ju ofta se rätt bra ut, och vara i bra form.

Spelar lite över tjejernas liga, om man så säger, och det är ju angenämt för tjejerna, får man förmoda. 

Jag tycker helt seriöst att de där killarna gör en fin samhällsinsats, som skänker kärlek åt, samt låter sig väl smaka av resterna ur den mänskliga avskrädeshögen som vi utgör.

Elin: Jag ska respondera så snart jag samlat mig.

Langaren: Jag trodde du redan läste bloggen?

"Anonym": En desillusionerande historia det där... Att dom orkar.

f.d. Kristians dotter: Ja, det är förvisso sant att jag skriver i syfte att underhålla. Men det ska sägas, att för tillfället är jag så in i helvete less på, och oförstående inför att er sort alltid ska vara så gudsförbannat komplicerade och omständiga. Svårlästa, missunsamma och opålitliga, jag orkar tamejfan inte tänka på det. Tills vidare så är min bekantskapskrets spärrad för socialisering med fler kvinnor. De tjejpolare som ingår i den nu får räcka, utöver dom är det slut. Ska jag behöva ge mig in i fler gåtfulla socialiseringsmysterier med nya kvinnor, så kommer jag att kaskadspy över hela skiten och gnaga av mig handlederna.

Nu det ju lite ironiskt nog så, att det i de flesta fall är jag som är idioten, (så ta inte illa upp) det är mig det är fel på. Och så har det ju alltid varit, så varför har de här demonerna kommit över mig just nu? Skälet kan vara att vissa saker har blivit svårare att hantera den sista tiden, och tills jag har fått kontroll på detta så kommer all energi förmodligen att gå åt till att inte snäsa och fräsa åt allt med två X-kromosomer i omgivningen.  

Bäst just nu: Just nu ingenting.

Sämst just nu: Äh.

Kommentarer
Postat av: fd Kristians Dotter

Jag tar aldrig illa upp. Jag kaskadkräkte över män och dess ondska för någon månad sedan. Huvudsaken är att man gör det med humor.

2009-01-26 @ 06:23:42
URL: http://www.litesomenkurs.blogspot.com
Postat av: Langaren

Nej, jag läser bara din blogg, men Elins blogg är numera bokmärkt, hon är rätt kul och verkar ha bra kontakt med sina läsare.

Mitt försök med nytt namn känns inte rätt, kommer hädanefter gå tillbaka till mitt gamla.

2009-01-26 @ 07:59:53
Postat av: Elin

Faan, nu måste jag ju vara rolig, det kommer jag inte fixa.

2009-01-26 @ 09:38:09
URL: http://elinha.blogg.se/
Postat av: Robin

Higge du har ett minne. Det har inte jag. Hur kan du minnas att jag en gång föraktade de som fetstilade ord i bloggar? Vad mer minns du? Vilka fler hållhakar har du på mig? Vi borde dricka öl så att du kan förklara för mig vem jag är. hehe.



Ja, min mor kommunicerar med mig genom att kommentera på min blogg och ondgör sig på att jag skriver ut smeknamn från barndomen. Hur många läsare tror hon att min blogg har? Idag åt vi en formell lunch och jag svarade skriftligt på hennes kommentarer.

2009-01-26 @ 15:17:51
URL: http://www.grapoluponape.blogspot.com
Postat av: Mr.Pentex

Må gud förgöra alla ego & hobby feminister! Burn burn burn!

2009-01-28 @ 08:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0