Min favorit: Kommentarsrespons.

The King: Jag vill börja med att tacka för din arga, ehuru pubertalretoriska kritik. Sånt piggar upp. Utifrån ditt resonemang utgår jag ifrån att du är vegetarian. I annat fall är du bara en hycklare som låter den industrialiserade köttindustrin utföra "beställningsmord" åt dig. "Oskyldiga djur" förresten, det måste du väl begripa att jag inte kan skjuta djur på de premisserna.

Det säger ju sig själv, att jag inte hinner förhöra varenda jäkla Gräsand som flaxar upp om huruvida den är oskyldig eller inte. Och skulle någon fågel som var skyldig bemöda sig med att svara, kan du ju ge dig fan på att den skulle ljuga! "That's not my crack, somebody must have put it there, sir!".

Och nu ska det förresten tilläggas att flera av de djur som jag faktiskt skjutit, också varit skyldiga. En Björktrast jag knäppte en gång, hade lagt en diarré som storleksmässigt matchade en klassisk fyllespya utanför dånken, på min bil. Skita på folks bilar, är inte det "förargelseväckande beteende" så vet jag då fan inte vad som skulle vara det.

Så om du ännu inte är vegetarian, så hoppas jag att du åtminstone tar dig tid att kolla upp vart ditt kött som du köper på affären kommer ifrån. "Ursäkta, kommer de här fläskkotletterna från ett skyldigt svin? Hade grisen kanske våldtagit någon, eller iaf sysslat med urkundsförfalskning?

Där har du något att fundera på när du dragit av dig dina svarta stuprörsjeans och sköljt sprayen ur din japanska popfrisyr, och krupit ner i sängen mellan dina föräldrar ikväll.

Elin: Var inte så obstinat nu. Har du någonsin bemödat dig med att se "24"? "Lost"... tja, den har fortfarande sin charm. När Sawyer kallblodigt sköt den där irriterande store skurken med kommentaren "that's for taking the kid of the raft" så lät jag undslippa mig ett litet jubel.

R: Vad man inte hade gett för ett videoinlägg i vilket händelsen dokumenterades... Hänger du ofta på Café Opera förresten? hähä...

Arandur: Jag kikar in emellanåt.



Kommentarer
Postat av: Xrim

Jakt är bra! Det är på grund av jakt som min ytterst dubbelmoraliska handling kan genomföras! Jag skall inom en snar framtid sluta äta gulliga djur. Ja, jag skall bara äta djur som jag tycker är fula, dvs fisk och fågel. För att kunna äta "riktigt" kött (för det måste jag göra då och då!) har jag kommit fram till att vilt är ok då de haft ett naturligt och fritt liv. De mumsar på sin tallkvist BLAM... sen är delar av dem i min kyl för att marineras.

Känns bra att ha tagit ställning i frågan om djurhanteringen vi har idag. Handen på hjärtat, smakar inte fula djur lika gott?

2009-01-19 @ 22:32:41
Postat av: Elin

Jag har ärligen försökt se 24 men likt sound of music är det sån skit som man bara inte orkar se hela. Måste skicka ett tack till The king, som verkar vara inspirationen till detta underhållande inlägg.

2009-01-19 @ 23:11:45
URL: http://elinha.blogg.se/
Postat av: Elin

Du har blivit utmanad, se min blogg

2009-01-20 @ 01:34:18
URL: http://elinha.blogg.se/
Postat av: R

Ofta är en överdrift. En gång per tredje år är en sanning. Men nu var jag där och representerade lite. Var otroligt trött, bakis och sjuk. Drickandes tranbärsjuice iakttog jag de välansade fasaderna som rörde sig obehindrat i stroboskopens epileptiska ljus.



Nej, jag är aldrig där. Men jag önskar, liksom du, att jag hade dokumenterat det hela.

2009-01-20 @ 11:53:57
URL: http://www.grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0