Kolhydrater, snus... och kvinnor?

Att de där jävla Hamas och Israel aldrig kan sluta bråka. Fattar de inte att deras smutsiga konflikt drabbar tredje person? I fredags när jag var på Systemet, blev jag antastad av ett kommunisthjon från "Rättvisepartiet Socialisterna" (har ni hört så jävla dumt, va? "Flumtomtepartiet Yllekoftorna", fy fan!) igen. De vet var de ska stå, holkmekarna.

Socialistnörd: Ursäkta, vill du skriva på mot Israels orättfärdiga krig mot civila i Gaza?
Jag: NÄÄ! *muttermutter* ...hippiejävel...

Jag vill faktiskt kunna få vara ifred från vänsterreaktionärer och Palestinavänner när jag går och sköter mina göromål. För att inte tala om då jag bodde med Apagnu i Svartöstan, och det knackade på ytterdörren då vi var mitt uppe i ett förmiddagsnyp. Vad står där då när jag öppnar, om inte en socialist, och vill att jag ska skriva på en protestlista mot USAs invasion i Irak. Jävla idiot! Det var inte en sekund för tidigt att de invaderade det skithålet. Han bulldozrade ju ner levande folk i massgravar! Strunt i om oljan är det verkliga skälet, Saddam skulle bort!

Det pågår 14 större väpnade konflikter runt om i världen idag, men det är bara när USA eller Israel gör något som de här livsrumsförpestande hycklarna dyker upp för att gapa ut sin dagisretoriska populistpropaganda!

Vidare kan jag konstatera att det ALLTID kommer tillbaka och biter en i röven om man bryter mot sina regler eller frångår sina principer. Lösningen: Att sluta intressera sig för det täcka könet (nu vet vi vad det betyder, eller hur?). Jag snusar inte längre och jag äter inga kolhydrater. Visst borde man väl då kunna lägga ner det mest destruktiva av allt, nämligen jakten efter djävulens mest förfinade verktyg; kvinnan?

Jag tror att det är vad jag måste göra för att sanera skallen. Inget mer trams, inga mer missförstånd eller pinsamheter. Nästa gång ett fruntimmer kommer och frågar vad jag heter, kan jag ge henne en blånäsa och säga: "Där har du att lägga på minnet, apa!"

Då vet man iaf vart man har henne sen.

Bäst just nu: Långpromenaden rensade skallen någorlunda. Men detta håller inte i längden, jag måste hitta på något mer. Köpa nåt djur att hålla på med, eller börja med nån sport där man får slå på varandra. Kanske man kan bli den nye lasermannen, fast bara rikta in sig på katter istället för invandrare?

Sämst just nu: Alltjämt är man en idiot. Lite bättre än de andra idioterna, men ändå.


Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Ge fan i katterna din mupp! Ge dig på något som slår tillbaka, kan rekommendera Thaiboxing eller kanske ännu bättre en karriär inom Vale tudo.

Ska du tvunget skjuta djur så tycker jag att ankor är mer lämligt, ett helt onödigt djur.

De är lite som "flumtomtar" skränar och håller på.





2009-01-14 @ 09:32:34
Postat av: Elin

Hahaha, great minds think alike. Jag skrev just ett inlägg på min blogg och tar man bort palestina och socialistnördar så...oj lite obehagligt.

2009-01-14 @ 11:33:13
URL: http://elinha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0