Persbrandt i pulverpåsen.

Nu är det slut på korta sell-out-inlägg. Klarar man inte läsa långa inlägg får man låta bli, min blogg ska inte prostitueras och bli full av små mediokra inlägg. Nu skriver jag vidare som förut, med undantaget att jag drygar ut med nåt mobilinlägg med foto ibland.

Så var det med det.

Vidare är det med största nöje som jag kan konstatera att Svensk Filmindustris presschef Jan Göransson är Sveriges mest bortgjorda människa. Tyvärr kommer dock omständigheterna kring det hela att gå de flesta förbi, eftersom de två stora tidningarna Aftonbladet och Expressen inte skriver ett ord om saken, såvitt jag sett.

Så här är det: Arrangörerna för grammisgalan hade ett samarbete med snuten, som kom och grep några degenererade knarkande artister. I till Expressen säger dock Jan Göransson att arrangörerna till Guldbaggegalan inte behöver något sådant samarbete, eftersom ingen där sysslar med sånt. "Folk är bara otroligt glada, helt enkelt" säger idioten.

Men om jag inte såg fel, så satt ju Mikael Persbrandt, sveriges mest överskattade människa näst efter Zlatan, där och mös på en stol. Han fick en bagge också, drägget, för rollen i traumat "Maria Larsson eviga jävla skit" av Jan Troell. 

"Men vaddå då, han är väl ingen knarkare!?" säger ni då, indoktrinerade av "Beck" som ni är, var och varannan svensk. Jodå, för äntligen har någon lyckats fota storsnortarn Persbrandt med fingrarna i syltburken! Han sitter nämligen på "Se & Hörs" framsida med en tallrik kokainrester, ett kreditkort och ett sugrör. Och därmed är Jan Göransson automatiskt Sveriges störste idiot. En spark i röven skulle han ha, idioten. Sen kan man ju för att ytterligare styrka Göranssons idiotstämpel,  nämna fler skådisar med samma problem. Ola Rapace t.ex. som ju haffades med knark på sig. Vilket jäkla namn förresten, "Rape-Ass".  

Men om Persbrandts bravader kan ingenting läsas i kvällspressen. Vad är det för jävla fel? Är dom verkligen så rädda? Fotot är ju klockrent!

Man blir så trött.   

Det är förresten ett jävla spektakel den där galan, liknar mest "klubben för inbördes beundran". Hade man haft lyckan att genomföra en militärkupp skulle man bara säga till kulturpatrasket: "Alla priser ska oavsett kategori tilldelas Ernst-Hugo Järegård postumt, alla utom 'bästa utländska film', för den baggen ska ni varje år tilldela Dolph Lundgren-filmen 'Men of War', annars ska jag låta avrätta er på Järntorget!". Det skulle man förresten kunna göra iaf. 

Moar: Ja, det ska han ha.

Bäst just nu: Dolph Lundgren filmar med Sylvester Stallone, Jason Statham och Jet Li. Filmen ska handla om ett gäng gamla legosoldater som ska störta en diktator i Sydamerika. Det låter så bra så jag får nästan priapism! 

Sämst just nu: Jag tror jag håller på att bli knäpp. Jag får ingen riktig rätsida på röran i huvudet. Eller inbillar jag mig? Jag känner inte igen mig längre. Är det överskottenergin som gör mig sån? Jag är ju inte direkt van att vara i relativt god kondition...


Kommentarer
Postat av: Elin

Tack och lov för att du tagit ditt förnuft till fånga, de korta inläggen var ganska irriterande! Jag var för ett ögonblick orolig att du blivit bellaniserad, Blondinhigge klingar inte så bra i mina öron.

2009-01-13 @ 00:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0