Retrospektivt kollage.

2008 var ett bra år, faktiskt det bästa jag haft på mycket länge. Det var ett år av förändring, förbättring och trivsel. Visst hände det tråkigheter också, som när några arslen stal och slog sönder min moppe. Men i övrigt har det varit ett superår. Åt lågkonjunkturen hånflinar jag bara, den bekommer mig inte ett skit.

Jag gick igenom mobilen och plockade ur de bilder som bäst berättar om året.

Olefin  flyttade till Uppsala, och lämnade ett stort tomrum efter sig. En stor del utav året tillbringade Gäby  gravid, och in i det sista imponerande kapabel. I augusti intog följdaktligen den här  lille snubben världen. Jag köpte en gammal cykel  och använde den för att transportera mig mellan årets olika fester. Idel spännande blandningar har inmundigats 2008, en riktig höjdare  och en (inte helt otippat) fetflopp . Sommaren spenderades bl.a. i Göteborg, vid min hemliga solplätt i skogen , på strippen  med Psyko-Bob, litegrann i skärgården  med Gullan och Fanjunkarn, på Luleåkalaset  dit även Ostindiefararen  kom och hälsade på. Jag hittade vackra blommor i Tornedalen  och rock'n'roll-blommor i kommunens blomlådor  (jo, det är sant, det var ett jävla liv i tidningarna, det dök upp hippieröka i kommunens odlingar över hela stan, på nåt gåtfullt vis). Jag tatuerade mig  och tappade från den 1/9 17 kg, även om detta företag mot slutet utav året kompromissades av en del distraktioner  i socialiseringens tecken. Nere i Skåne berikades släkten av en liten Matilda  som kräktes ofta under glatt humör. På årets långa tågresor var majoriteten utav  underhållningen  irländsk,  såväl den flytande som den audiella. Den flytande intogs oftast slugt kamofluerad som "NesTea" . Fler hotellfrukostar  har inmundigats än under något tidigare år, och så lärde jag känna Elsa  som är lite speciell. Vi fick tyvärr snö  även i år, och julen spenderade jag till största delen ensam, även om jag hann fira den lite i Tornedalen  också.  

Jag är helt nöjd  med det gångna året.

Hocke: Texten är ju liksom inte för eller emot. Det är mer en objektiv ifrågasättning av förintelsen som det allra värsta som nånsin hänt.

Sanity N/A: Jo, så är det ju också. Därför kan man även döpa sitt barn till Josef, men inte till Adolf, vilket jag tycker är synd. Det är ett rätt fräsigt gammalt namn, och borde inte behöva sluta användas bara för att en enda känd idiot hette så. 

Bäst just nu: Nu är köttet billigt, vilket resulterade i att 8 kg skinka, 2,5 kg rimmat sidfläsk och 1 kg bacon nu finns i kylen. Till frukost? Äggröra och bacon såklart. Good times.

Bäst just nu2: Olefin är i stan, och tvingade mig att äntligen skaffa belysning i hallen.

Sämst just nu: De där jävla norrmännen åker hit och skor sig på lågkonjunkturen.

Kommentarer
Postat av: hocke

förvisso är den så, jag tyckte det var en bra text, men nog kan många uppfatta den annorlunda och jag vidhåller att det var modigt skrivet.

2009-01-03 @ 16:26:06
Postat av: Mini

Jag förstår inte, är Fanjunkarn en brud??? Nu vänds ju allt upp och ned...

2009-01-04 @ 00:01:34
Postat av: Elsa

jag ser ut som hej kom och hjälp mig, men ingen kom!

2009-01-07 @ 00:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0