Through waste, not wasted?

Den mycket kraftfulla berusning som enligt planerna skulle infinna sig igår, uteblev. Ibland blir det så då man hittar nya intressanta människor att socialisera med; drickandet får helt enkelt stå tillbaka för umgässen (av umgås, den serie sociala ritualer, skämt och samtal som ibland infinner sig mellan två människor. Kom ihåg vart ni hörde det först, era drönare!).

I går innebar "nya intressanta människor" en tjej som jag fick till bords på festen. Hon är en bekant till Fanjunkarens Gullan, och förutom att hon var väldigt attraktiv, så spelar hon även trombon och har en ingenjörsexamen i avfallshantering. Hon "brinner för sopor" som jag tror mig minnas att hon skämtsamt uttryckte det. Det är oerhört skönt när kvinnor tänker själv, sysselsätter sig och har egna intressen, egen drivkraft. Det är fler såna människor vi behöver, inte fler feministapor.

Världen är full av succubusar (betydelserna 3 och 5 är de jag mest tänker på) som biter sig fast likt ryggmärgstumörer och kräver att partnern ska underhålla dem alla lediga timmar på dygnet, och då är det upplyftande att plötsligt träffa nån man kan diskutera både reningsverk och Nisse Landgren med.

Fanjunkaren blev bra i gasen, och kunde frekvent ses muntert sugandes Captain Morgan ur en liten sovjetisk plunta med storvulna röda/förgyllda emaljemblem på. Han hyser vankelmodig förväntan inför 2009.

Fanj: Jag tror det blir ett bra år, 2009!
Jag: Jasså?
Fanj: Ja, det kan då inte bli sämre än det här jävla skitåret.
Jag: Du fyller ju 30 nu i år!
Fanj: Då var det det då... Glöm vad jag sa...

Under fyrverkerierna blev det kramkalas, cigarrökning och trugande med bubbelvin, allt som sig bör. Ett par timmar senare avrundade vi, och stapplade hem på isiga gator. 

Bäst just nu: Jag har blogginlägg nerskrivna på papper som jag plitade ner då inspirationen kom över mig i tornedalen.

Sämst just nu: Planeringen av 30-årsfesten måste börja genomföras, och den tidigare visionen om ett hedonistiskt gästabud med diverse underbara styggelser ter sig inte längre realistisk... Men jag tror jag ska börja så smått med att köpa en kompositbåge och en uppsättning jaktpilar. Då är iaf maten kirrad sen; grillad renkalv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0