Higge gör en fasansfull upptäckt i skogen!

Jag blev så sugen på att klättra i träd. så jag bestämde mig ikväll för att åka ut i skogen och hitta ett bra klätterträd. Jag tog Tilde och parkerade henne långt ut i björnskogen . Sedan gick jag ut och spejade efter klätterträd! Jag spejade  och spejade  men hittade bara en stor hög med björnbajs . Nalle kunde inte vara långt borta , hmm... Men jag hörde honom inte . Fast jag kom på att jag kan se mina fötter  och då blev jag glad!  Jag hittade en slangbellsklyka  och årets första mygga!  "Hej, årets första mygga... låt mig bara ta ett kort, så ska jag döda ihjäl dig sen, innan du hinner börja suga!"

Sedan gör jag en fasansfull upptäckt! Titta på kortet där jag är glad, ser ni att jag skelar!??

Morsan för helvete! Hur länge har jag varit skelögd!?! Jag kräver en förklaring!!! Skelögd och rödhårig... Vart fan ska det sluta!??

Nå, till dagens ljuspunkter kan iaf räknas att bloggen fick fin beröm. En jag pratade med lite på "webben" (så kallar man internet om man t.ex. är en pensionsmässig akademiker som vill vara up-to-date) uttalade sig om bloggen och sa; "jag tror aldrig att jag läst något bättre!"
 
Då ska man ta i beaktande att hon gått i svensk skola, och tvingats läsa både Strindberg och Vonnegut! Och hon är en riktig människa, jag har inte ens hittat på henne! Skönt, det skänker välbehövlig tröst nu när jag upptäcker det ena lytet efter det andra på min åldrande lekamen. 

Elsa: Ja skynda dig hem nu, innan vi dör av saknad. "Uppraggad av en sopgubbe" tolkar jag som att du lagt upp dig för en lodis. Hoppas att det iaf var en cool lodis, som varit i Vietnam. Nåja, du är inte den första svenskan som betett sig moraliskt tveksamt utomlands. Förresten så måste jag nog tyvärr medge att fågeln hade en poäng. Ska något bajsas på, så varför inte en vit JL-hoodie? Puss och kram.

Annelie: Elsa kommer inte hem, jag har ringt och sagt till FBI att hon har en treotub med Mjältbrandsporer gömd i pruppen. Men ja, det är en ypperlig idé!

Bäst just nu: Kuddkramning om 5.

Sämst just nu: Jag hittade inget bra klätterträd.

Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Fy fan, det går verkligen utför med dig...

Blir det något besök i "Mänsklighetens vagga" i sommar? Skåne, för er som är förbryllade.

2009-05-19 @ 07:49:45
Postat av: Elsa

han hade jail tattoos.. ar det tillrackligt? sag allmant farlig ut och var hogljudd och stokig i sitt beteende. paminde lite om dig :P hahah! jag maste nog soka upp honom igen! tror vi hade nagot dar! en connection!



ps. hittat sandalisar nu! happy time!

2009-05-19 @ 15:35:56
Postat av: Moar

Sist jag såg dig, hm, för nåt år sen så skelade du inte. Måste vara nån ålderskrämpa ;oP

Ha, du ska sluta och ha såna åsikter om allt o alla (hm, påminner mig om nån även om du inte är lika elak) det hoppar upp och biter dig i röven förr lr senare.

2009-05-19 @ 18:14:03
Postat av: Moar

Tror inte du skelar. Tror bara att det ser så ut pga att ljuset kommer in från sidan och tar lite av färgen på ditt högra öga.Förresten, vad spelar det för roll? Titta på Marty Feldman, har för mig att han var gift m en snygging.

http://www.whosdatedwho.com/couples/photos/marty-feldman-and-lauretta-sullivan.htm



Det var t.o.m hon som friade.

2009-05-19 @ 20:53:25
Postat av: ingvar

Jag tycker du har veknat som människa. Det började med gnället om singellivet, sen bantningen. Fortsätter denna negativa neurolingvistiska programmeringen så kommer du bli ett litet spektakel till människa som ingen vill ha och göra med. Vare sig man är brun, blå, gul, fet eller har sesamfrön i hårbotten så är självömkan det fulaste som finns. Man tar sig ingenstans här i livet med ett dåligt självförtroende.



oooooååååååå där med basta!!



2009-05-19 @ 21:42:57
Postat av: Elsa

haller med ingvar pa denna

2009-05-20 @ 11:57:46
Postat av: sandra

hahahahahhahahahahahahahaha!



Jag har ny blogg.



http://allasomjag.blogg.se



Inlägget som kommer efter detta var om möjligt mer roligt än bilden där du skelar men jag pallar inte kommentera 2 ggr.



2009-05-20 @ 23:17:20
URL: http://hollywoodah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0