Mel Gibson!

Jag hade en förvirrande natt, med den blodigaste och mest grafiska drömmen sen jag jobbade på "Korvgubben". Då, i en tid när jag i ren frustration över svinaktiga kunder gnisslade ner en halv hörntand, drömde jag en gång att jag var med i första världskriget. Jag klädde ut mig till rysk soldat, lockade in en halv pluton (typ 15 pers) i en jordkällare, och bet ihjäl dom. Jag vaknade av att jag låg och slog med tänderna. Strax därpå slutade jag på "Korvgubben".

I natt drömde jag att jag var på fin middag i Los Angeles. Ett vackert dukat långbord var uppställt i ett Orangeri, och bland ett tjugotal gäster ingick jag och en kompis. Jag är lite osäker på vem jag hade med mig, eftersom personer i drömmar har en tendens att byta ansikte. Jag tror dock det var lillbrorsan.

Till bords satt även Mel Gibson med en av sina söner. Plötsligt dök några storväxta vita snubbar upp, som tillhörde något slags gäng. De började gruffa och knuffade runt folk. Då Mel Gibson slog tillbaka, slog någon av snubbarna sönder en flaska, och körde den i halsen på honom. Halspulsåder gick av, och han säckade gurglande ihop. Sen gjorde dom samma sak med hans son.

Men att ha ihjäl Mel Gibson är bara för mycket, så jag försökte slå sönder en egen flaska. Men jag fick slå den minst fyra gånger i bordet innan den pajade. Lillebror följde mitt exempel, och så gjorde vi samma sak mot dom, som dom hade gjort med Mel Gibson. Det var väldigt grisigt, det var svårt att komma till, och man fick liksom verkligen anstränga sig för att komma tillräckligt djupt med de trasiga flaskorna.

Det var ju inte värre än vilken dussinskräckis som helst, så jag hade inget egentligt obehag av det. Men man blir ju lite fundersam på vart det kommer ifrån. Skulle vara kul att höra en "professionell" tolkning av eländet. Jag var dock tvungen att kolla nätet på morgonen, för att se om Mel levde.

Och någon "Dum sak att tävla i" blir det inte denna lördag, eftersom jag inte ids, och ju ändå hade något att skriva om!

Keyser: Gott. Kollar upp när jag besöker hufvustaden.

Bäst just nu: Den här bloggen. Jag har inga ord, killen saknar motstycke. Jag älskar det. Tack R för tipset. 

Sämst just nu: Något är jävligt fel med varmkorvarna och räksalladen. Den jäveln som sitter och plitar ner kolhydratinnehållet på skiten måste vara fabulant! Detta resulterade nästan i en humörmässig härdsmälta när jag vägde mig på jobbet idag. Elsa och Martin fick mig dock så småningom på bättre humör. Men jag ställde bilen och gick de 6-7 kilometerna hem, så jag dessutom ska bli tvungen att gå till jobbet imorrn. Nyss sprang jag även en halvmil för att testa luftrören i minusgrader. Det var nog ingen höjdare, men man måste experimentera för att lära sig. Faktum kvarstår; Nu är det fanimig krig. 10 kg ska bort innan Stockholm.  

Kommentarer
Postat av: xrim

Åhh Higge, jag har massor med roliga kommentarer på det du skrivit på sista tiden men orkar inte skriva, tur att jag inte har en blogg. Hur som helst, gillade du photoshoptråden kan jag rekomendera 4chan.org gå in i randomtråden, där hittar du helt vansinniga trådar.

2009-10-11 @ 13:24:11
Postat av: Elin

Du är ju läskig, fast inte lika läskig som killen i den andra bloggen!

2009-10-12 @ 12:01:54
URL: http://frokenillmarig.blogg.se/
Postat av: Mr.Pentex

?!?!?! vad ända in i "#¤%&/ var det för snubbe som skriver den bloggen?! Han borde psyk undersökas.

2009-10-13 @ 12:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0