Dagens garv...

...kan vi tacka Fanjunkaren för. Han skickade ett sms som löd; "Jag har hört ett nytt namn på bag-in-box, 'Kicki Danielsson-festis'".

I övrigt garvar jag inte åt mycket en dag som denna. Johnny Skan tvingades igår upp på dansgolvet där han oftast vantrivs, såvida det inte spelas Nirvana. Så ganska snart tröttnade han och ville hem och äta istället. I garderobskön envisades en ytterst gapig och fjolligt utspelande typ med att knuffas, så tillslut armbågade Johnny honom, och förklarade med fingret under näsan på honom att han skulle straffas om han inte slutade knuffas och gapa. Strax därpå drog idiotens flickvän med honom därifrån.

Väl hemma efter att ha somnat på nattbussen och fått gå från ändhållplatsen, slängde Johnny in en form med sån där ICA-kyckling i ugnen, eftersom den gamle fyllehungern behövde botas. Han plockade dock inte ut den, utan istället vaknade jag upp i en lägenhet som luktade mycket kraftigt av förkolnad Tandoorikyckling.



Mmm... halvt förpuffad kyckling.

Men jag fick iaf ha på min nästan 15 år gamla älsklingströja som passar igen.  Uj vad jag älskar den. Det var bara ren tur att jag behöll den vid den stora klädutrensningen för ett par år sedan då jag slängde allt som jag antog att jag aldrig skulle komma i igen. Jag hade sparat en del deg nu om jag behållt de där paltorna, men man lär väl så länge man lever.

Honken: Sicken gottegris du är, varför kunde du inte leva det hårda soldatlivet som vi andra och nöjt dig med att sodomera lille Karlsson?

Sarah: "Korvminister", det var en helvetes tjusig titel! "Korvminister Higge"... Mmmmm...

Ingvar: Ihihiihihi, din röfv!

Bäst just nu: Tops. Vilken fin uppfinning det är!

Sämst just nu: Snöblandat regn.


Kommentarer
Postat av: Moar

Tops?? Inget mindre än armbågen i örat iaf!

2009-10-05 @ 19:36:41
Postat av: Sarah

Synd på en sån god kyckling. Tandoori är den bästa kryddningen ju.

2009-10-05 @ 20:33:34
URL: http://sarahyj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0