"Leave the gun, take the Cannoli"

Jag sitter vördnadsfullt och ser världens främste skådis, Eli Wallach  (79-årige Clint ser ut som en spoling i jämförelse, men så är ännu arbetande Eli också 15 år äldre), skåla i olivolja i "Gudfadern 3".

Denna den sämsta av "Gudfadern"-filmerna (borträknat fyran med Danny Aiello) har något gemensamt med den  sämsta* av "Indiana Jones"-filmerna; "De fördömdas tempel" (Den fjärde Indiana Jones-filmen räknas inte, den var ett skämt, ett hån, ingen film). Det är att den innehåller en utskälld aktris som fått rollen för att hon känner regissören (eller "ressischören" som en del säger, ni vet de som hävdar att det inom polisen finns en "pikéstyrka").

I "Gudfadern 3" är denna person regissören Francis Fords dotter Sophia Coppola , numera prisbelönt ressischör med pretentiöst bajs som "Lost in Translation" på sitt samvete. I vilket fall som helst finner jag henne sjukt begärlig i sin faders verk. Alltså "fulbegärlig" på något sätt. Jag vill liksom bara springa fram med en strumpa över Bohman och driva henne i ett hörn med flugsmällan och ett paket leverpastej, och bita henne slafsigt i kranen tills hon får Stockholmssyndromet och gifter sig med mig! Vara äcklig på ett vinnande vis, liksom.

Inte alls som söta mumsiga Tilde , som man vill förföra med ömhet och varm honung. Det är märkligt hur olika människor får en att känna olika saker, inte sant? Eller är det bara jag?

Sanity N/A: Det var verkligen en vidrig liten berättelse. Vad fel det blev... Du behöver väl inte göra om det iaf.

Keyser: Har hon sagt så? Storleken på människans dumhet överträffas endast av hennes mängd överblivet skinn kring trynet.

Pentex: Ja, men så är det ju inte heller. Ingen normalt funtad invandrare skulle ta illa upp om någon sjöng nationalsången lite då och då, det gör man ju i alla andra länder. Hela situationen är en fabricering av samma sorts efterblivna svenska politiker och småpåvar som t.ex. tror att man kan lagstifta bort prostitution.

Bäst just nu: Ledig imorrn med finfrämmat från Gällivare.

Sämst just nu: Läkarbesök imorrn. Kanske skildras det här sedan, men mer troligt inte. 




*Gudfadern 3 är en fruktansvärt bra film, fast bara lite mindre bra än sina föregångare. "De fördömdas tempel" gillar jag också, fast jag grinar lite illa åt alla usla inklippningar. Och den där neurotiska blonda suggan som är med för att hon lekte "gömma korven" med Spielberg, är inte heller så kul. Fast hellre henne än att göra som i den senaste "filmen", där dom återanvände en gammal ruskig apa från den första filmen, som inte haft en roll sen 1980. Seriöst, vart fan hittade dom henne? Låg hon månne och skräpade i en gränd med Margot Kidder ? Jag blir väldigt illa berörd när jag tänker på "Indiana Jones and the Chrystal Skull" eller vad fan den heter. Skitfilm! Stackars Harrison...

Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Japp, har du missat det? Vår blivande statsminister (gud hjälpe oss), visst blir man lite stolt...

2009-10-29 @ 08:14:31
Postat av: Mr.Pentex

;)

2009-10-29 @ 10:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0