Skräck och fasa!

Det är åt helvete, det här. Efter att borgarna ökat snusskatten, slaktat försvaret och inte sänkt bränsleskatten, så svor jag att aldrig rösta mer. Eller som George W. Bush uttryckte det; "Fool me once.... fool me, can't get fooled again".

För hur skulle jag kunna rösta på några som t.ex. tillsätter en liten blodfattig vapenvägrare som försvarsminister?

Tänk er en kille som har en gammal 90-årig farmor, som bor ensam och skröplig i utkanten av ett stökigt område. Så ringer hon och vill ha hjälp, för att hon är rädd för inbrott, våldtäkt och andra trista grejer. "Kan du inte sätta in ett ordentligt dörrlås" ber hon. Då åker killen dit och skruvar fast en gammal dass-hasp åt kärringen. Vem skulle lita på en sån snubbe?

Det är exakt samma sak som regeringen gjort. "Jaha, ni tycker vi ska ha ett försvar? Nåväl, vi tillsätter väl den här lille idioten, så får han sköta det!"

Det är klart de skiter i vilket, för när ryssen kommer sticker de ju till USA och käkar buffé och bildar exilregering. Vi andra får sitta kvar med Onkel Ivan och äta katter och kålrötter. Förbannade jävlar!

Men hur ska jag kunna hålla mitt löfte till mig själv om att inte rösta, när man får se såna här bilder i media?



Det här får bara inte ske. De här fruktansvärda människorna, Lars Ohly med sin despotiska falskhet och sitt äckliga påklistrade leende, Mona med sin Lundby-Wedinkompis och sitt släpiga, efterblivna sätt och sin livsfarliga politik, samt de där två fånlallande jävla hampateletubbiesarna som snarast borde deporteras till sjätte kretsen i Dantes inferno. De får inte ta makten! Hellre får tamejfan Ryssen komma och ta över!

Man kanske blir så illa tvungen att rösta iaf, för att undvika det sämre av två onda ting. Jag skulle nämligen hellre jobba ideellt på KD-Görans toalett som hans personlige arseltorkare, än att leva i de här kreaturens regim.

Vidare!

Jag var på intro på Nautilus idag. Det kändes helt okej. Riktigt roligt faktiskt. Genomgången av "Nautilusmetoden" sköttes dessutom av en trevlig gubbe, och ingen snorvalp med svettband och solskärm. Klientelet var dock inte så kul; mest pensionärer och nån enstaka kvinna som verkade försöka komma i form efter förlossning.

Varför finns det inga "senior centers" där alla pensionärer kan vara och sura för sig själva? Kul att motionsimma när man måste köra slalom bland en massa bittra liggsår med pungen på släp som nån jävla livflotte. Det går inte. Rensa ut innehållet i Norrbottensteatern för fan (för ingen är ändå intresserad av dammig prettokultur) och inred så pensionärer kan vara där och roa sig; låtsasaffärer där de kan stå och betala med småmynt, och gjutjärnsparkbänkar där de kan sitta och prata krämpor och förfasa sig över den yngre generationen.

Kanske kan man öppna ett par fönster på gymmet och på så vis skrämma bort dom; gamlingar är skiträdda för drag, av nån märklig anledning.

Nå, hursomhelst. Nu har jag ett träningsschema att följa, så jag kan öka farten på de sista 15-20 kilona. Vad gör jag sen, när de är borta? Det är vad allt har kretsat kring i över ett år nu, och vad allt kommer att kretsa kring i flera månader till. Men sen? Vad ska jag fokusera på efter det? Det känns som någon slags möjlighet till något helt nytt, jag måste bara komma på vad.

Fanjunkaren: Om jag aldrig hittat kläder i den vanliga handeln, måste det betyda att det finns en jävla hög med kläder nånstans som passar mig. Och jag tror att Barkarby är den platsen! Jag måste ge det en chans iaf. Dessutom är du och jag varandras antiteser; ditt avstånd mellan fingerspetsarna överstiger (betydligt) din kroppslängd, men mellan mina fingerspetsar är avståndet (betydligt) kortare än min kroppslängd. Så rent logiskt så borde ett ställe där du tycker det är skit att handla kläder, vara rena guldgruvan för mig! 

HALLLUJA! SÖKEN, OCH I SKOLEN FANIMIG FINNA!

Sarah
: Nå!

Keyser: Har du ingen torr sit-com å gå å glo på?  >:-P

Bäst just nu: Aqua di Gio. En klassiker som saknar motstycke. En doft så makalös, att den faktiskt ursäktar hela det korrumperade Italiens existens.

Sämst just nu: ?
















Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Aqua di Gio, sannerligen en klassiker. Kan rekommendera en annan klassisk doft. Green Irish Tweed. Kostar en del men är inte lika vanlig som vissa andra dofter.

2009-10-09 @ 09:00:43
Postat av: Lindblom

Åter från det döda kan jag berätta för dig att Nautilus är en "pansjo"hak. Du gillar äldre män, erkänn !

2009-10-09 @ 10:09:46
Postat av: ingvar

Visst förstår du att de otrogna, vill säga du, kommer att hamna i läger någonstans i arjeplogsfjällen när Ohly tar över makten.

2009-10-09 @ 10:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0