I fablernas värld...

Jag satt och tänkte på hur jag skulle lägga upp en inlägg som presenterar "Veckans djur", och började kika efter en bra Youtube-film om "Bönsyrseräkan". Den är svingrym! Men alla filmer är antingen suddiga, eller fjesna. När jag var liten såg jag en fantastisk film om den av en av mina stora barndomsidoler; David Attenborough, där den for fram som en dopad irländare med snefylla och krossade glas och fiender med sina ombildade boxarklor, som slår med anslagsenergin av kulan från en finkalibrig pistol. Hittar dock inget likvärdigt nu.

Fast youtube är fullt av en massa andra fantastiska djurfilmer. Frågan är om inte den jag valt att lägga upp här tar priset.

En krokodil tar en antilopkalv, men så kommer en gammal arg och skitfet flodhäst med Baywatch-komplex, och räddar den upp på land. Den är dock skitkass på att göra mun-mot-mun-metoden, så det skiter sig. Då dyker plötsligt ett gäng socialdemokrater upp och ska göra buffé av kalven! Jag vet; det låter helt sjukt! Men det är sant!!!

Se själva!



Jag sa ju det! Helt sjukt!

Jag hittade även ett klipp där en gammal späckhuggarhona utan bekymmer dödar en stor Vithaj som lurpassar på sälar, bara för att hon har fått smak på hajlever. För ungefär 14 år sedan hade jag en diskussion med en i min klass som heter John-Olof, och vi käbblade om vem som skulle vinna en fight mellan en Späckhuggare och en Vithaj. John-Olof kunde aldrig acceptera att jag inte har fel, och hävdade med en dåres envishet att Vithajen skulle vinna.

Så om nån där ute fortfarande har kontakt med John-"jaghadevisstfelfelfelfel"-Olof, så posta gärna länken http://www.youtube.com/watch?v=W8GaDuCvYbE till honom, och hälsa från Pontus (som aldrig har fel).

Han hävdade dessutom att Australien är en Ö. Pffff...

Pentex: Ja, han är lite udda.

Elin: Du vet att jag för det mesta inte är så dum. Gör dig inte till nu. Jag vet nog att du beundrar mitt intellekt.

F.D. Elev: Kul med de udda dödsfallen, bra tips.

Bäst just nu: Att jag efter en seg start både kom iväg och hälsade på Greven med familj ute i Ersnäs, samt kom iväg till gymmet igen. Imorrn blir det 12 km i roddmaskinen och bastu. Mmmm... Gubbpungar...

Sämst just nu: Kommer inte på nåt på rak arm.


Kommentarer
Postat av: Mini

Ett annat ganska annorlunda djurklipp...

http://www.youtube.com/watch?v=mD5bCNvAihU



Dock så har den kvinnliga presentatören en fasansfull röst.

2009-10-14 @ 15:04:41
Postat av: Elin

Du kan väl berätta det själv för honom. J-O finns på FB.



Nej dum är du sällan, helt vrickad men inte dum.

2009-10-14 @ 21:45:40
URL: http://frokenillmarig.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-10-14 @ 22:47:58
URL: http://www.youtube.com/watch?v=sHzdsFiBbFc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0