Sweet dreams

Inga reaktioner på slipoverinlägget? Samtliga läsare är alltså f.d. slipoverbärare, som dock inte vill avslöja sig som dylika genom att harmsna anfäkta min åsikt i kommentarsfältet? HA! Busted! Pinsamt hörni... Trist!

Men det ni saknar i klädsmak tar ni som tur är igen i bloggsmak, mina vänner.

Vidare!

Mitt nya favoritställe är "Pontusbadet" här i stan; det kommunala badhuset vars lokaler även inrymmer gymmet jag numera dagligen bevistar. Gymträningen går bättre än jag trott den skulle göra; senast idag kunde jag lägga på mer skrot i 7 av 10 övningar. Varannan dag är det konditionsträning, vilken innebär ett dilemma. Roddmaskinen är inte bara rätt trist nu, man har ifrån den även utsikt över "Cross trainer"-maskinerna, som jämte bl.a. kvinnor och alkohol bara är ännu ett av Djäfvulens många själsmördande verktyg.

Dessa vidriga tingestar är inte bara otäcka att försöka använda, de är dessutom oftast nerlusade med medelålders män i pannband, som härmar nån avdankad amerikansk TV-shopskådis träningsrörelser, och därmed ser förjävla dumma ut.

Häromdagen var det en fet gubbe som stod och svettades på en av de där jävla maskinerna, och han envisades med att göra märkliga, i sidleds vaggande huvudrörelser i takt med att han "sprang". Dessutom hade han foderluckan konstant vidöppen. Det var som att se en blöt och parkinsonsjuk Harpo Marx stå och göra sitt "cum face*" i 20 minuter. 

Så imorrn blir det nog till att simma istället. Och när man sedan är färdig med träning och/eller simning, ja då traskar man in i bastun och myser med gubbarna i bastun, och lyssnar på föga intellektuella gubbdiskussioner om trav, Lule Hockey, nån landstingspolitiker eller "den där grabben i ballongen i amerika".

Idag noterade jag en kille som envisades med att hela tiden häva ur sig putslustigheter, liksom för att försöka fungera socialt. "Det gör inget om jag öser på lite vatten va? Det är ju kallt härinne!" och "Ojojoj, det är halt här på träet". 

Strax efter att han klagat över temperaturen och sprutat vatten på bastuaggregatet, blev han tvungen att gå ut. 5-10 minuter senare kom han dock tillbaka, bärandes glasögon. Han påminde då starkt om den där oduglige albatrossen i "Bernard och Bianca". "Vad är det för ett slags depraverat arsel som går och sätter på sig glasögonen för att sitta i bastun?" filosoferade jag smått förvånad, och lät säkert undslippa någon min av förakt. 

Men det är skönt där innanför kaklet, intressant och upplyftande. Inga demoner kommer åt mig, och det vimlar av folk som får mig att tänka; "Det kunde verkligen varit värre Higge, det kunde varit värre..."

Mini: "Sådan herre, sådan blogg", hehe! Skämt åsido, samtidigt som en sån kommentar faktiskt tillfogar viss prestationsångest, så är blott en enda sådan läsare värd att fortsätta blogga för. Tack ska du ha.

Bäst just nu: Jag hade en kul dröm inatt, inte en blodig och grisig som den med Mel Gibson. Jag drömde att jag, Dan Akroyd och Chevy Chase klädde ut oss till naziofficerare och försökte köra ikapp ett tåg i en gammal hitlermerca. Vi vill prompt hinna ikapp så vi skulle kunna festa i bistrovagnen och åka med tåget till Stockholm.

Bäst just nu2: Kycklinglevergryta

Bäst just nu3: Nu blir det senaste "Dexter" med levergryta och julmust. YAY!

Sämst just nu: Att norrmannen jag försökte ha ihjäl i "Mafia Wars" var på sin vakt och envisades med att fylla på sin hälsa hela tiden.





  *cum face
 
the most vulnerable and exceptional expression that you will ever see on a persons face

Ex. "Dude, she was the hottest girl that I have ever been with but man, her cum face was crazy. She looked like someone stuck a fire extiguisher up her butt and turned it on full blast."

Källa: Urban Dictionary

Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Vet inte vad du har för umgängeskrets? Men jag har då aldrig sett någon i min närhet bära något så hiskeligt. Därav bristen på kommentarer från min sida...

Spioner är vi allihopa!

2009-10-20 @ 11:33:23
Postat av: Mr.Pentex

Jag förutspår en skäggig äldre f.d skåning om några år flåsandes i en maskin, och små blänger på snorungar som stressar honom i hans träningsrytm.

=D

2009-10-20 @ 15:33:44
Postat av: Moar

Gamla herrar brukar väl ha såna men unga killar, nej, det har jag inget minne av.

Det var taskigt mot Lyon! Tröstar mig med att dom prylade Liverpool på Anfield igår m 2-1 :oD

Underbar match, underbar Kim!

2009-10-21 @ 12:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0