Veckans idiot.

Det är lite konkurrens om platsen som veckans idiot. Men jag måste ändå utse Norrbottenpolisens kriminaltekniker. Jag har sedan länge hävdat Luleåpolisens monumentala efterblivenhet, vilket även styrkts av "Uppdrag Granskning" då de granskade den utav polisen utförda skottlossning, då ett trettiotal skott utan anledning avlossades mitt inne i ett bostadsområde.

Men den här gången har man överträffat de vildaste klantfabler! För några månader sedan, inträffade ett rån hemma hos en privatperson. Några beväpnade män trängde sig in i en villa i Luleå, där en man hade en trevlig kväll med några anhöriga. De tvingade till sig jaktvapen ur mannens vapenskåp, slog honom med en fjäderbatong och sköt honom i bröstet. Sedan tog dom hans bil och flydde. Samtliga gärningsmän var maskerade.

Mannen överlevde, kom till sjukhus och kryade på sig. Under tiden hade kriminaltekniska spärrat av tomten, och utfört en brottsplatsundersökning. Ni har sett "CSI" och liknande, man har liksom en bild (även om CSI är mycket fantasi) av hur det ska gå till.

Polisen hittade även bilen som använts vid flykten. Den hade kriminaltekniska i sitt förvar i en vecka.

Men: Man missade en cigarettfimp på uppfarten till huset (där bor inte ens någon rökare), och när man fick tillbaka bilen (som varit hos kriminaltekniska en vecka) så satt det en FULLT SYNLIG FIMP fastklämd mellan rattstången och instrumentbrädan. Och när mannen kom hem från sjukhuset och gick en sväng i sin trädgård (som varit avspärrad och föremål för undersökning) så fann han skurkarnas fjäderbatong, liggandes i gräset.

Men dessa bevis, med DNA på får inte användas, eftersom de efter att polisen gjort sina undersökningar varit i offrets ägo igen. Man vet vilka gärningsmännen var, det har kommit fram via golare och annat. Men eftersom polisen här är totalt imbecill och oförmögen till något som helst som inte innebär att beställa snabbmat eller runka bulle, så finns ingen teknisk bevisning som kan binda någon vid brottet.

Det är så man kan börja gråta. Vad betalar man skatt för? Jag ska begära avdrag för den del av skatten som ska gå till Polisen, så enkelt är det. Det är pinsamt.

Har ni inga jobb? Bli yrkeskriminella i Norrbotten, spotta blod och snora på era brottsplatser, lämna fimpar, eller varför inte en använd kondom? Det gör inget; Luleåpolisen går dit, spänner gubbabukarna lite, släpper en snabbmatsfjärt, drar nåt fittskämt för varandra, kliar sig i mjällhuvena, tittar på DNA-guldgruvorna och konstaterar att "det var ju fan så skitigt här är". Sen går de hem, skiter i vilket, och fortsätter vara VÄRLDENS INKOMPETENTASTE JÄVLA IDIOTJÄVLAR!!!

Jag veeet att det finns bra poliser, jag vet det. Men de är för få. Jag hör om sånt här hela tiden. Jag har t.o.m. drabbats direkt själv vid några tillfällen, och jag vill bara skrika ; "JAG HATAR SNUTJÄVLAR!!!!"

Ta de där jävla aporna som sitter på Skansen och rycker i pitten inför de fnissiga stockholmsungarna, raka dom och sätt på dom uniformer. Jag tar tamejfan hellre dom, för dom gör samma jobb, fast för bananer!

Xrim: Tack för tipset, ska kollas upp!

Bäst just nu: Konkurrenten om platsen som "Veckans idiot"; Lars Lagerbäck, tvingas ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN från sin post som förbundskapten. En tristare, dummare fan får man leta efter. Och jag bryr mig inte ens om hans sketna prestationer, jag retar mig bara på hans enorma jävla arrogans, samt det faktum att landslaget under hans ledning tagit steget och totalt förvandlats till en flock rövsniffande fjolliga jävla divor, som stått likt primadonnor och försökt fånga glans från Kejsar Zlatans nya kläder. Stackars Henke, han är stor som har stått ut med den där skiten.

Lagerbäck: jag hoppas tiden du har kvar blir fylld av misär, för det är vad du har förtjänat, ditt genomruttna praktarsel.

Sämst just nu: Att man ska behöva tvingas köpa dyra tyska korvar med 95% köttinnehåll för att kunna vara säker på att inte bli ilurad en massa kolhydratskit! Men de är iaf fantastiskt goda... Mmmm; Wurst... 






Kommentarer
Postat av: FD. Elev.

Här har du (om du inte redan upptäckt den) en bra sida för att fördriva tid: www.oddee.com.



2009-10-13 @ 11:19:42
Postat av: Elin

Ibland är du inte så dum! Observera IBLAND (få för allt i världen inte storhetsvansinne). En sanslöst rolig historia och kul skrivet.

2009-10-13 @ 22:34:05
URL: http://frokenillmarig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0