Halv åtta hos Higge, forts.

Som jag tidigare avhandlat här, så ska jag leka "Halv åtta hos mig" (programmet där fyra personer turas om att bjuda varann på mat) med mina kollegor på lördag. Nu har jag menyn färdig för mig, och har även börjat så smått med förberedelserna.

Förrätten blir varsin chèvrepaj tillsammans med en karamelliserad kiwi/honungschutney. Sen blir det marinerad och grillad oxfilé med gräddkokt färsk mandelpotatis (jag skiter i ankan, jag kör hellre på något där jag är hundra på att resultatet blir exakt som jag vill ha det) och lätt chipotlespetsad rödvinsås.

Desserten blir en vit chokladpannacotta med rabarberkompott. Det blir mumma det här, och så lite väl avpassade drycker till alltihopa!

Jag återkommer väl med bilder från spektaklet.

Inte speciellt LCHF-det här, men det skiter vi i den här gången.

Bäst just nu: mitt gastronomiska snille!

Sämst just nu: Det mörknar så tidigt...


Kommentarer
Postat av: Sarah

Imponerande! Jag längtar :)

2009-09-24 @ 21:28:49
URL: http://sarahyj.blogg.se/
Postat av: ingvar

Blunda och smaka på det här då..... Pepparkaksbaileys... mmmmm jag har en paddy i skåpet som står och drar ut smaken ur diverse kryddor.

Får meddela resultatet senare

2009-09-25 @ 19:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0