Hitta Hitler!

Jaha, så var det kört igen. Satt hos Lindblom och såg på Sverige-Ungern lite halvengagerat, och irriterades över glädjen som Ungrarna uppvisade då de kvitterade till 1-1. "Hoppas nån sätter en jävel i buren nu och grusar deras glädje, stjäl den lilla lycka de förunnats genom en neslig kvittering... jag vill se besvikelse i publikens ögon", tänkte jag missunsamt.

Jag har väldigt svårt att acceptera glad motståndarpublik. Glada ryssar vid en hockeyrink t.ex., ger mig kväljningar. Glada finnar får mig att vilja skära mig som en liten EMO-flicka. Det är en av anledningarna till att jag nästan kröp ihop i fosterställning och grät av lycka när Foppa respektlöst och överlägset stod och flinade efter den strategiska läggmatchen mot Slovakien i OS 2006. Det var så perfekt, det var så oerhört osvenskt på ett bra sätt, och det var verkligen "ändamålet helgar medlen". 

Varför ska vi Svenskar vara ensamma i världen om att köra rent spel, när as som Usain Bolt får ett kollektivt salivlavemang av jordens samlade sportjournalistkår?

Ta vad som tagas kan! Bränn, skövla och slakta!

Fast... för att återgå till Sverige-Ungern, så skulle jag få äta upp mina önskningar. För där uppe vid Ungerns straffområde så stod han ju, och väntade på "långa bollar på Zlatan", vilken också kom. Ungerske målvakten klantade sig och slog en boll mot bröstet på Zlatan, och så blev det en rickoshett, ett slumpmål. I det ögonblicket kastade förmodligen varenda manlig sportjournalist huvudet bak i extas, blottade sina vidriga "cum faces" och ejakulerade halvt ihjäl sina svullna gubbprostator.

Nu talas det om "Mirakel" och att Zlatan har "gjort det igen". "Igen" ja. Synd att han bara "gör det" vart femte jävla år. Nu blir det aldrig tyst på Zlatanfanatikerna, nu ska det här ältas i evighet utan besinning eller måtta.

Ungern har åkt på något av en historisk räkmacka. De var relativt förskonade från pesten under medeltiden, tack vare att majoriteten av befolkningen har rätt sorts blodgrupp (pesten tar inte folk med AB eller hur det nu var, det var ett tag sedan jag läste om det där) och tills killnad från de andra Sovjetinvaderade staterna bakom järnridån, lyckades Ungern behålla sin rika matkultur.

Idag är de ett riktigt gottegrisfolk, som vältrar sig i hundratals sorters wurstar, salamis, gulasch och en ofantlig porrindustri. Men trots all deras lycka så hade jag ändå unnat dom lite till, i form av ett oavgjort mot Sverige! Bara jag fick slippa höra ältandet om den mest överskattade jävla människa som någonsin lyckats kravla sig ur Rosengård. 

Jag längtar efter dagen när han är slut, så jag slipper lyssna mer på sånt här.

Ingvar: Jo, så är det väl.

Elsa: Jag lever i ovisshet därom, men vet iaf att bra salami alltid är bättre än mycket annat. 

Bäst just nu: Min uppfinning "Hitta Hitler" som man leker med en morgontidning. Den i familjen som läser tidningen först, "hitlerfierar" en person (ritar snedlugg och hitlermustasch) någonstans i tidningen, och sedan ska näste läsare försöka leta upp denne person, d.v.s. "hitta Hitler".

Kan ni hitta Hitler?

 

 

Sämst just nu: Jag är kissenödig, men det kan man ju leva med.


Kommentarer
Postat av: Moar

Ibland undrar jag om du är min son, det ska jag erkänna, men idag är jag definitivt övertygad om att så är fallet.Vi delar samma Zlatan-avsky. Zenazt igår hade jag zamma tanke, måtte han znart vara zlut!! Man kan undra vad Zlatan-bladet och Zlatan-kanalen zka göra då?

Kan tillägga att Real Madrids och spanska landslagets målvakt Iker Casillas är mycket glad över att Barcelona köpt Zlatan och sålt Etóo!

Underbare Kimpa, 4 stjärnor i de flesta blad, 5 i något, sa vid något tillfälle: Zlatan har inte nått sin storhet pga sin bländande teknik, han har nått den pga sin inställning.

Kim, i svenska landslaget är DU är MIN Gud, du och Elmander, som utnämndes till matchens spelare.

F.ö Usain Bolt är läcker, madridista och übercool!

Kommer det fram att han är dopad så har jag sett min sista idrottsgala!

Varit och kissat än?

2009-09-07 @ 14:12:24
Postat av: Lindblom

"Lindblom`s salami är godast, mor Lindblom säger den smakar bäst med Bregott".

2009-09-08 @ 17:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0