Vi tar det igen!

Fuckade till förra med kappslåcken! Är det gäj med ett guldigt draperi? Liksom glänsande paljetter? Jag gillar det. 

Kan jag tända mina ljus jämte jättetavlan av Clint och somna ifrån dom? Jag sätter en slant på "JA", för ljusstakarna är av Metall, och brandvarnaren lever, för den skriker varenda jävla gång jag slänger ett par entrekåtter i grillpannan! 
Den jäveln! 

Jag ahde en burk bärs här nyss? 

Sämst just nu: Ljusslingorna från Dollar-Tore bleker sig själva i färgerna. Lamporna är grön-gul-blå-röda efter vartannat, men så bleker ljuset dom för de är billiga, å så blir det trist!

Affären heter egentligen "Dollar Store" men gamla gubbar häruppe tror det heter "Tore" efter nån gubbe, för de kan inte begripa utrikiska. Eller som Bob sa om en sådan gubbe som läste "Mercedes" som "Merdes" och tydligen aldrig korrigerade sig efter hur alla andra som sa rätt sa; "Man vill bara hålla fast den jäveln och slå honom tills han fattar, fy fan vilken jävla dumskalle".

Den skriver jag under på! "Merdes", vilket dumt arsel. Mitt ex. reagerade iaf åtminstone när hon uppfattade att folk verkade uttala ett bilmärke annorlunda än hon gjorde; "Peschå? (Peugeot) men vad är då Peugått för något?"

Bäst just nu: Den ljusnande framtid är min! Kommer man till den insikten fast man för tillfället dricker ensam, så MÅSTE man vara vid god psykisk hälsa!

Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Det låter väldigt gäj med guldigt draperi. Får väl erkänna att jag var ironisk om filmen med Clint och orangutangen.

Det är så jävla ruttet med folk som uttalar saker fel och inte har föståndet att ändra på det. Ett exempel, "ejenkligen". Vad i helvete!!!

2009-09-27 @ 12:02:28
Postat av: Keyser Söze

Ha! Vad lustigt, ser precis att det är en banner med 2 orangutanger ovanför mitt inlägg.

2009-09-27 @ 12:05:01
Postat av: Elin

Mycket gäj, väldigt mycket gäj, alldeles för mycket gäj med gulddraperi.

2009-09-27 @ 19:22:21
URL: http://frokenillmarig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0