I ren desperation.

Jag har jobbat mer på sistone, och då blir bloggen med sina långa och ganska tidskrävande inlägg förstås lidande.

För att försöka hålla liv i den här bloggen fram tills sommaren och de kommande intressanta förändringarna i min vardag, så måste jag ändra upplägget en smula. F.r.o.m. nu så kommer bloggen även att bestå av de statusuppdateringar som jag gör på Facebook. Detta för att den inte ska ligga död flera dagar i sträck och riskera falla i glömska.

Om tid och inspiration finns, kommer jag att utveckla och väva inlägg kring uppdateringarna. Trist och döfött kanske ni tycker, men jag gör hellre det här an att slutar blogga. Bättre tider lär komma!

Som en "uppstart" kommer därför nu mina fem senaste uppdateringar, så ni får ett hum om vad som kommer att komma.

Higge: "hatar demokrati"

Higge: "styr ut i solen med långbrädan"

Higge: "Varför finns det inga "Hooters"-restauranger i det här bakåtsträvande DDR-samhället?"

Higge: "
Man ska inte tala illa om andra kulturer, sägs det. Men tjurfäktning är bra jävla efterblivet, och tjuren gjorde helt rätt som spetsade idioten i skrevet. Minus på karmakontot, motherfucker!"

Higge: "
Jamie Oliver om Stockholm och Sverige: 'Det är antaglien den mest perfekta staden och det mest perfekta landet. Men försök inte dricka ikapp med svenskarna, de är hardcore.' TACK! Äntligen. Sanningen sägs höras från "barn och fyllhundar", men även från skevhänta engelsmän, tydligen."

Simon och Pentex
: Men vad ÄR egentligen en "Manspojke"? Syftar dom typ på "Mowgli" i djungelboken?

Tolkien FTW: Hör nu här, min bäste nörd; Jag förespråkar i viss mån mångfald, och är glad att även din sort har hittat hit. Men nu är det så här att jag har läst ringen-triologin, jag har även läst "Silmarillion", jag har läst "Bilbo- En hobbits äventyr", jag har läst "Sagor från Midgård" och jag har läst "Gillis Bonde från Ham".

Med detta på fötterna håller jag fast vid mitt tidigare utspel! Vad sa du nu då?


Kommentarer
Postat av: Mr.Pentex

Manboy... vet i fan, men illa låter det iaf.

Lite som gynther(sångaren)man vet inte exakt vad som är fel på killen, men han är grisig på något sätt. Slemboll. Så känns det när man hör "manboy" i låten.

2010-04-28 @ 11:57:44
Postat av: Tolkien FTW

Först - tack för din helschyssta blogg, jag har glatt läst den länge. Lycka till i Fjollträsk!

Sedan - om du också har läst så mycket av Tolkien, t.o.m. Gillis Bonde, då kvalificerar nog även du som nörd. Inget (större) fel i det - eller hur?

Sist - Tolkiens böcker kan självklart tolkas olika, jag tolkar dem på annat sätt.

2010-05-03 @ 14:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0