Måsteha!

(OBS! För er som ogillar mina långa inlägg, så kan jag säga att rätt mycket av detta handlar om att leka i snön. Men i slutet blir det skoj, då det handlar om könsorgan!)

I många år, ända sedan jag trots min blygsamma längd växte ifrån detta med "Snowracer", så har jag klagat och gnällt på att ingen bygger en seriös vuxenversion. Varför ska man vara tvungen att häkta fast fötterna på något som kräver en massa inlärningstid och teknik, som Snowboard och skidor, bara för att man är vuxen?

Trams, det är vad det är! Jag vill åka "Snowracer" och ingenting annat. Men det har aldrig varit ett alternativ, eftersom jag är "vuxen" och inte får ha roligt på mina egna villkor längre. För det är nämligen det det innebär, att vara vuxen; man måste ha roligt på vuxet vis. När jag var liten så önskade jag inget hellre än at vara vuxen, så jag skulle kunna vara uppe sent, och så jag skulle kunna köra bil.

Att man inte längre fick åka "Snowracer" när man blev vuxen, det reflekterade jag aldrig över. Men som vuxen har jag bittert konstaterat det många gånger.

MEN!

Nu har någon hörsammat mina böner, och konstruerat något alldeles fantastiskt. Man ser på den att den är något av det bästa som har uppfunnits sedan buffén, jästen och samlaget! "Techsled" heter den, och jag vill ha en!



Problemet är bara att man säkert inte får åka med den i backarna. För av någon anledning så är backar alltid förbehållna skidåkarna, denna fragila grupp människor som absolut inte tål se något annan än andra skidåkare i backarna. Jag förstår inte detta obstinata släktes perversa böjelse för att släcka andra människors glädje. Det gör mig ledsen! LEDSEN! Förstår ni?

Nå, förhoppningsvis sprider sig denna fantastiska grej, och vinner såpass mycket sympati att den blir accepterad i backarna. Fast enligt Fanjunkaren kostar den ännu 15000 spänn. Då är ju en "Snowscoot" både billigare och förmodligen snabbare. En sån får man ju loss för ett par tusen. Och då slipper man bindningar och annan skit, och pjäxor som pinar fötterna.




Hohoho!!!

Dagens garv: Relaterat till förrförra inlägget, "urklipp" från RFSU angående kondomproblematiken vid konformad penis: "Män som har en konformad penis, alltså en penis som är tjockare vid roten och smalare i toppen, kan råka ut för att kondomen halkar av. Liksom för den som har en kort penis, kan man lösa problemet genom att dra kondomen över pungen."

Vilket härligt tips; pungen i gummit! Underbar manöver att försöka utföra med någon man släpat hem för natten.
-Hörru grabben, har du tänkt trycka in den nån gång?
-Lugna dig lite, jag ska bara stoppa in pungen i den här trånga jävla "Profil"-kondomen!
-Ska du stoppa in pungen i gummit?
-Ja...
-Varför? Är du vriden snett i skallen?
-Nej, min penis är konformad, så nu måste jag fixera kondomen med pungen!
-Okej... vid närmare eftertanke måste jag nog gå nu!
-Neeej, jag har ena kulan i nu, ska bara... ...kränga... ...in... ...hng... ...grf... ...uh...

Bäst just nu: Ja, jag vet inte.

Sämst just nu: Att det tar tid att få besked angående jobbet jag sökt. Kanske får jag inte ens besked, utan sållas bara bort. Kanske tycker dom det är jobbigt att jag bor i Luleå? Fast jag sa ju att jag flyttar ner! Fan! Jag vill veta nu, även om det är negativt.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Fan vilken grej! Jag tillhör också dom som hellre åker pulka/madrass/stjärtlapp eller vafan som helst istället för skidor eller bräda.

2010-02-03 @ 11:12:52
URL: http://sarahyj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0