Naturfolken suger!

Idag tänker jag ventilera en mycket klok och i samhällsdebatten originell åsikt, nämligen den att alla måste sluta flumma runt och påstå att vi ska använda naturfolken som förebilder. Naturfolken är nämligen dumma i sina huvuden.

"Naturfolken lever i harmoni med naturen, och de tar bara vad de behöver av den!". Detta är en trött floskel som ältats in absurdum.

Naturfolken tog inte mer än de behövde, för att de var underutvecklade och saknade tekniken som krävdes. De sprängde inte nya vägar för vattendrag, för de hade inte uppfunnit sprängmedel. De utrotade inga djurarter eftersom de jagade med blåsrör, pilbågar och annat skräp. Sånt gav jämna odds; Skadeskjut en vildsvinsgalt med en pil, och han kommer och sprättar upp dig fortare än jag sprättar ett paket bratwurst.

Naturfolken hade heller inga fordon att frakta hem bytena med, varför det var opraktiskt att skjuta mer än man kunde bära med sig.

Ha i åtanke att vi alla varit "naturfolk" en gång i tiden. Det är bara så att vissa gjorde upptäckter, som ledde till utveckling. Vissa, som indianerna, sprang iväg och bosatte sig i det isolerade Amerika. Där satt de i sina fjädrar och målade sig i trynet, och täljde till knölpåkar med knivar av flinta och obsidian, fortfarande 3000 år efter att vi i gamla världen kommit på det här med järn. De uppfann att poppa popcorn och röka tobak.

Tack, Sitting Bull.

Fast kanske hade det varit lika bra om vissa naturfolk hade fått leva i fortsatt ovisshet om modern teknik. Ge en renskötare en snöskoter och en flaska potent gift från ett modernt laboratorium, och vad gör han då? Tja, varje vinter rapporteras jaktbrott där järvar och björnar hetsats ihjäl eller körts över, och Kungsörnarna ska vara jävligt försiktiga när de äter as i fjällen, för det kan vara spetsat med Stryknin!

Man kan förresten säga om Afrika, att det beboddes av naturfolk ända tills för drygt 100 år sedan när engelsmännen upptäckte kininet, som dämpar malariafebern. Då kunde äntligen denna stora kontinent erövras, varpå afrikanerna tvingades från järnålder till industrialism i ett ögonblick.

Hur gick det då? Hutuer + Tutsier + Kalashnikovs = 800 000 döda på 100 dagar i Rwanda.

Och hur har naturfolken betett sig överhuvudtaget? När man för första gången trängde sig in i Nya Guineas djungler, ja då satt infödingarna där och gnagde på varandra. Och hur gjorde Aztekerna, Inka och Maya? Jo, när de väl kom upp sig i smöret och kunde förslava andra, då kom svedjebruket, människo-offrandet och palatsbyggandet. Vilka jävla hjältar! "Imperier", sedermera besegrade av förkylningar och en flock giriga spanjorer med skitdåliga knallpåkar. Ha! Jag kan producera samma eldkraft med bakismage och en näve lecakulor.

Och "Massajerna", där har ni ett riktigt gediget gäng efterblivna skitstövlar. Men hela världen daltar och gullar med dom. Reseprogram av typen "Packat & Klart" förordar resor till deras byar, för att vi ska kunna hjälpa dom ekonomiskt och ta del av deras sunda kultur.

Här är ett utdrag ur en rapport från läkarmissionen: "Kvällen innan flickorna ska könsstympas är det stor fest. Krigarna tävlar om vem som kan hoppa högst."

Vilken jävla idyll hörrni! Efter första mensen skärs klitoris och blygdläppar bort, sen gifts flickan bort med en äldre man, vanligen någon kring 30 år, som tagit steget från krigare till herde. Då snackar vi flickor kring 9-10 år och uppåt.

Samtidigt i väst så saluförs turistresor till detta folks byar, för att man ska kunna njuta av deras kultur, och sitta i deras hus av koskit och dricka koblod, och titta på deras färgglada kläder. Turistresor för turister ifrån ett samhälle i väst, där man dagligen kräver pedofilers och våldtäktsmäns kastration eller avrättning.

Just detta irriterar mig som fan! Sånt ska inte uppmuntras, det ska bestraffas!

Ubba: Jag blir lika förvånad och glad varje gång en ny läsare gör sig hörd. Ja, det är nog väldigt mycket skruvade aktiviteter i folkhemmet. En höjdare är den med killen som är hos sin flickvän och gökar i hennes rum. Plötsligt kliver hennes mamma in efter en knackning, och han nappar som av en reflex åt sig en fjärrkontroll och kastar i ansiktet på mamman. Kul grejer!

Bäst just nu: Dagens byte!

Sämst just nu: Ny köldknäpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0