Rakningsdemonerna!

Nu sitter jag här, i ett av dessa sällsynta tillfälle då min överläpp är alldeles kal. Min mustasch och nästan allt av mitt trygga skägg är borta. Den behåring, som i vanliga fall döljer det faktum att jag ser ut som avkomman efter att Gomer Pyle i "Full Metal Jacket" skulle våldtagit och befruktat Uncle Fester . Eller kanske som Stewie Griffin om han skulle svalt en burk kortison, och blivit "Brolinplufsig".

Fy fan! Men givetvis hade jag ett par anledningar till detta gravt förfulande ingrepp. Dels just att det är förfulande! Jag behöver en påminnelse om att jag ska hålla mig på den smala vägen. Det har blivit ganska trist att träna överkroppen på gymmet, och jag har en jävla bit kvar innan jag är nöjd. Jag måste verkligen skärpa mig nu.

Sen var skägget så glest och slitet, så det var dags att börja från "scratch". Fast jag kanske håller mig skägglös ett tag, för att liksom ungdomar som skickas på Treblinka-besök; "aldrig glömma". Det här skulle jag kanske gjort för längesen.

Nåväl, vidare.

Man vet aldrig vad en dag kommer att bjuda på när man vaknar. Det kan vara dagen man vinner en miljon, man kanske bryter ett ben, blir rånad, träffar sitt livs kärlek, dör, eller som i mitt fall idag; man får se Staffan "Lill-strumpa" Westerberg naken. Mannen som "kom ut" offentligt med orden: "Jag är en gammal bög!". Underbart! En vanlig bög skulle kanske använt frasen "jag är homosexuell", men hur kul är det? Jag gillar Staffan! Han satt med ett gäng gubbar i duschrummet idag på gymmet och slappade när jag klev in för att marinera i bastun.

Jag bad dock inte om autograf.

Dagens elakaste kommentar: "Ja, men du måste ju ha en dubbelhaka till den där magen..." Jag, till min stackars kollega Sarah. Vi diskuterade dubbelhakor, och jag påstod diplomatiskt att hon inte hade någon. Detta bestred hon dock. Tills sist beslöt jag mig för att försöka hålla med henne på ett vänligt sätt, och så blev det sådär. Fast det var ju menat snällt, eftersom hon tultar runt och har en sån fin bebismage. Hon är beräknad att kläckas på min födelsedag, så det blir säkert ett klokt barn.

Nolen: Jag själv ska enligt uppgift ha dragits ut med sugklocka, efter att en längre stund ha vägrat urträda livmodern. Då min hals knappt räcker till för att jag ska kunna sticka upp huvudet och slicka vägsaltet från en trottoarkant, så måste jag förkasta din teori.

Keyser: Både din och Simons teorier har faktiskt svischat förbi i mitt medvetande, som troliga förklaringar. Mycket bra teorier!

Anneloj: Haha, Anneloj!

Simon: Nej, evolutionen förbisåg uppenbarligen dessa båda fenomen, "verandafönster" och "fikabord".

Bäst just nu: Jag har trappat upp kriget mot röklukten, och duschat lägenheten med ättiksvatten. Jag vill verkligen slippa blanda in försäkringsbolag, eller hyra rökätande ozonaggregat. Nästa steg blir en luftrenande hemmabygd luftcirkulationspump, byggd av en kupévärmare och ett rör med aktivt kol.

Sämst just nu: Jag ser ut som en röv, men det är lika bra eftersom jag ändå luktar skit. Haha...

Kommentarer
Postat av: Mr.Pentex

Du har inte fått flatlöss i skägget Higga? =D

2010-02-11 @ 09:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0