Sälj Aset, Annars Byt.

Äh, nu räcker det snart med OS. Man ska inte klaga på en prestation man inte kunde gjort bättre, så jag klagar inte på Teodor Peterson. Men den där ACO skjuter som en tjackskadad spastiker, och då hjälper det inte att vara snabbast i spåret. JAG skjuter bättre än ACO, garanterat!

Vidare!

Jag såg någonstans att man nu hoppfullt pushar för kommande Saabmodeller. Man sa: "Nya 9-3an blir en halvkombi med turbo, det blir en riktig Saab!"

Fan vad bra! Varför ändra på ett vinnande koncept? Bara att vrida om nyckeln mellan framstolarna, och tuta och köra.

Man tycker kanske att ett företag som inte varit lönsamt sen man byggde små billiga modeller för 30 år sedan, borde testa söka sig tillbaka till sina rötter? Men nej!

Facket är hoppfullt; "Nu är det bara att köra på!" Stackars idioter. Nej, era förvirrade fåntrattar, vad ni ska göra är att gå ut i strejk till ledningen visar upp en liten billig miljöbil. INGEN KÖPER ER SKIT!

Lägg ner nu! Ledningen är efterbliven, teknikerna är efterblivna, formgivarna har varit mer eller mindre efterblivna hela tiden, arbetarna är klart efterblivna, och facket är efterblivnast med god marginal! Jag tycker den där holländaren verkar svagsint och andefattig också, och snart är han inte bara VD, utan VD för ett bankrutt företag! För Saab kommer äta upp alla hans smuttsmutsiga holländska knarkpengar. Haha!

Om detta blir slutet för Saab, så är det iaf ett värdigt slut; att som ett practical joke av monumentalformat, förpuffa alla slantarna för en lightversion av "Goldmember".

Simon: Ja, onekligen!

Pentex
: Ja, det kan ju inte förnekas.

Bäst just nu: Hämtar Olefin på Kallax på fredag.

Sämst just nu: Denna jävla galla!


Kommentarer
Postat av: Elsa

bäst/sämst just nu:

att jag fick 700 g nutella i födelsedagspresent av higge som jag nu glufsar som aldrig förr! ska man skratta eller gråta? jag tar mig en sked till!

2010-02-24 @ 07:59:07
Postat av: fröken småland

missbruksrisk ja... fast jag tror att jag är för moralisk för att kunna stjäla läkemedel. dessutom känns följderna vid eventuell upptäckt väldigt ovärda. känns rätt ovärt att dra på sig i massa studieskulder, sno narkotikaklassade läkemedel, bli av med legitimationen och riskera att inte få jobba igen. det enda jag missbrukar är kaffe och snus.

2010-02-26 @ 19:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0