Några idioter och en hjältinna.

Jag sitter och förargas över Christer Ulfbåges svinaktiga lismande i kommentatorsbåset i herrarnas skidskytte. Han envisas med att hela tiden kräka beundran över norrmannen Svendsen, och gratulera denne till guldet. Svendsen, som häromdagen kommenterade Björn Ferrys seger med orden "pinsamt att förlora mot en svensk".

Ett sånt vedervärdigt kreatur ska man inte berömma, utan istället ta till veterinären så han kan sätta en spruta i det, så det kan somna in. Men nejdå, Ulfbåge trycker istället trynet så långt upp i norskröven att han får halvsmälta sillbitar i skägget, den gamle förvirrade fylltratten!

Fast han gör mig inte lika förbannad som idioten Ingvar Oldsberg och idioten Björn Hellberg efter OS i Lillehammer -94, då de satt med norrmän i teve och skrattade, och sa att de ville vara norska medborgare. Vilka leda svin. Någon skulle åkt och slängt in dom i en skåpbil under OS i Turin -06 när Sverige knep sju guld, och kört dom över gränsen till Norge. "Så nu kan ni bo här som ni önskade, i det här mörka regniga skitlandet, era otäcka, asociala skitgubbar. Kom aldrig tillbaka, för då blir det avrättning för högförräderi på Järntorget i Stockholm!" 

Ett annat ärkenöt är Expressens Mats Olsson. Så fort han öppnar truten, hoppar det ut något så dumt så tapeterna släpper. I inledningen till detta OS skrev han "Pinsamt fiasko" om de första missade medaljerna, och menade att det är lönlöst att ha några förväntningar som svensk. Men Zlatan kan göra 10 mållösa matcher för landslaget i rad, och ändå öser Mats Olsson lovord över honom. Varför inte ta medaljerna Sverige tagit nu, stoppa dom i en strumpa och drämma den upprepade gånger över kleptomankorvarna på Mats Olsson, så kan han prova skriva "pinsamt fiasko" sen, gubbjäveln!

Hade jag varit kristen hade jag om alla dessa trista gubbar kanske sagt "förlåt dem herre, ty de veta icke vad de göra", men nu är jag buffist, så nu säger jag "hoppas dom får sparken allihop, och tynar bort i spritmissbruk".

Anja tog brons idag, en mycket fin prestation. Nu har hon lika många OS-medaljer som slovenskan Kostelic. Dessutom är hon den enda någonsin, som har VM-guld i samtliga alpina discipliner. Hon är alltså utan tvekan den största inom alpinskidåkning någonsin.

Mycket vackert presterat, speciellt med en tyngre kropp än övriga i alpingräddan, och dessutom blåslagen.

Vidare.

En diskussion till följd av skidskytteeländet.

Jag: Men varje gång ett barn skrattar, så dör det en norrman! Det tröstar jag mig med...
Sarah: Hehe, vaddå, är det så då?
Jag: Jag har räknat ut att det är så!
Sarah: Alla barn i hela världen?
Jag: Nej, barn i Sverige! Duktiga, svenska barn...

Hahaha! HUMOR!

Frk. Småland: Det låter som du gjort ett utmärkt val! Sköterskor är ärevördiga människor överlag, bör dock ej förväxlas med de ännu lite ärevördigare Skökorna (ej att förväxla med de ganska trista Sjökorna). Kom bara ihåg att sköterskor är en höggriskgrupp för missbruk. Inte börja snatta sobril och snaska på lunchrasterna.

Keyser: Ja det är ett fruktansvärt kraftfullt arsel hon regerar över, kanske rentav den mäktigaste röven i hela alpinvärlden. Hennes fysiska styrka ger vissa fördelar, men vikten som kommer med alla muskler ligger henne utan tvekan till last. Vilket visserligen gör det hela ännu mer imponerande när hon vinner.

Bäst just nu: Jag verkar ha fått tag i "tjänstgöringsintyg" från i stort sett alla tidigare arbetsplatser jag varit på.

Sämst just nu: Allt snack om Helena Jonssons "misslyckande". Hon är snygg iaf. Se på Tora Berger! Hon har visserligen ett OS-guld, men ser ju ut som Gollums syrra. Så straffar evolutionen de som lever i mörker och bara äter fisk och tran. Klicka på bilden så blir den större! Jag lovar, ni bara: "HJÄLP, VAFFAN!??"



Kommentarer
Postat av: Stockholmare...

Inte bara Ulfbåge som känner sig tvungen att "hålla" på norrmännen. Man vill ju slita TV:n från väggen när ytterligare ett "JAAA" kommer ur samtliga svenska kommentatorsstrupar efter att en norrman skjutit fullt. Tycker det blir ännu värre eftersom de förmodligen innerst inne vill att norrmännen ska missa men känner att de pga politisk korrekthet måste jubla. Verkligen vidrigt, jag kör ner volymen på noll numera.

2010-02-19 @ 10:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0