15 cm vid roten!

Just nu är vardagen ganska odramatisk. Jag är en smula förkyld, så istället för att träna så ägnar jag fritiden åt att bl.a. slösurfa. Favoritforumet är "Sex och Erotik" på "Flashback", där man kan ta del av diverse fantastiska historier, anekdoter och bekännelser.

Idag höjde jag på ögonbrynen inför följande inlägg: "Någon mer som har en konformad penis?
15cm vid roten, 14 på skaftet, 13 precis innan ollonet och ollonet mäter 12cm. Har ett helvete med kondomer då dom bara glider av"

Även om jag verkligen började fundera på hur man skulle utforma ett gummi som denna människa vore hjälpt av, så började jag fundera mer kring möjligheterna att spexa till det med ett dylikt organ. Tänk bara så kul om han målade den signalröd och satte ett gult reflexband på den. HA! Humor!

Vilken drule som helst kräver bara ett par solbrillor och en cigg för att förvandlas till ett skämt i världsklass, men med en "kon" går det ju verkligen att nischa in sig.

Sämst just nu: Ont om tid att blogga ikväll.

Bäst just nu: Stämningen är på topp!




Kommentarer
Postat av: Ubba

Intressant tanke! Har besökt din blogg ett par gånger men aldrig kommenterat förut. Måste bara säga att jag alltid går vidare härifrån med ett leende på läpparna.



Du har rätt, "Erotik och sexualitet"-avdelningen på Flashback är i många fall synnerligen läsvärd. Detta beror på flera saker. Det första man reflekterar över är naturligtvis sanningshalten i allt som skrivs. Är en åttondel av det som skrivs verkligen sant pågår det jävligt mycket skruvade aktiviteter i det svenska folkhemmet...



Det som roar mig mest är dock alla "goda" råd, tips och kommentarer som folk vill dela med sig av. Oftast innebär detta ingen som helst hjälp för skribenten i fråga men det gör det hela riktigt jävla lattjo för oss andra att läsa. Jag har två lysande exampel:



1. En kille har blivit påkommen av sin morsa när han satt vid datorn drog i spiken. Han satt med hörlurar på och trodde päronen hade lagt sig. Han är alldeles förstörd över detta, han vältrar sig i ångest och ber om tips hur han skall hantera situationen på frukosten dagen efter.



Lysande kommentar #1: "Släpp det och börja runka med ena hörluren av..."



Lysande kommentar #2: "Mjahapp, vänta tills du blir påkommen av dina svärföräldrar med att knulla deras dotter du. DET är pinsamt."



2. En tjej är orolig eftersom hon tror att hon fått hemorrojder. Hon har ont i ringmuskeln och undrar om hon behöver söka vård.



Lysande kommentar #1: "Ta ett kort på det och visa oss, så kan expertisen avgöra vad det är."



Lysande kommentar #2: "Om du har tur så går det över på ett par dagar. Eller vad vet jag? Jag har aldrig haft det. (Förlåt, var inte till mycket hjälp där. Lider med dig! :D)



Kort sagt, mycket läsvärt forum! Känner man sig riktigt skruvad någon gång är det bara att gå in och läsa. Man framstår ganska snabbt som relativt normal...

2010-02-02 @ 00:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0