Insikter

Som vanligt när jag vårdar en begynnande bakfylla, är min hjärna ett epicenter av kolossal genialitet och uttrycksförmåga.

Nu är jag i en konversation på facebook, och insikterna flödar.

Tjej: Med åren söker kvinnor äldre män, som har gott förstånd och är så kloka de kan bli. Män däremot, söker yngre kvinnor med mindre förstånd än dom själva... :S


Jag: Män blir inte klokare när de blir äldre. Kanske om man jämför en 17-åring med en 25-åring, men en 50-åring är på inget sätt bättre än en 30-åring, bara tröttare.

Tjej: Okej, men nr dom är lite tröttare så hinner dom tänka efter, vilket inte yngre gör överhuvudtaget!

Jag: Det är ju individuellt, jag tänker efter. Ni väljer dåliga snubbar, och så försöker ni prova andra kategorier i jakt på en bättre. Istället så väljer ni samma sort igen, fast i en annan ålder eller med annan hudfärg eller ekonomisk situation. Allt ni behöver göra är att välja en bra kille i stället, och såna finns i alla kategorier. Förutom norrmän och miljöpartister förstås.

Jag: Förresten är det en gammal myt att visdom kommer med ålder. När jag var liten fick jag veta att alla vuxna visste bättre, men när jag växte upp märkte jag att jag vet bättre än alla vuxna. :p

Tjej: N...

Jag: Och förresten, om det är som du skriver däruppe, så hittar dom ju varandra isf, eller hur?

Jag: "Ja du har rätt Higge! :D"


Faaan, jag är så slug så det nästan blöder ur arslet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0