Mike Hunt and Litoris.

Snappade upp nån skämtfras nånstans om någon som hette "Mike Litoris", och postade i brist på saker att göra följande inlägg på Facebook; "Telephone call for Mike, Mike Litoris... anyone?".

Idag hade någon hittat ett relaterat foto från amerikansk tv, och postat det på min "vägg". Ganska kul.



Hihihi!

Elsa: Jaja, än har jag inte flyttat!

Anneloj: Ordna boende åt mig! I Stockholm alltså, på jorden. Inte i ditt rymdskepp!

Fanjunkaren: Nja, går det så långt stannar jag nog i syd ett tag, för ni kommer ju att behöva bra kollaboratörer där då.

Elin: Jag förstår inte vad du hetsar upp dig över, det är inte som att jag är Mowgli som ska till människobyn och förändras. Jag ska bara ner och plocka russinen ur bullen, jag kommer inte att bli nollåtta eller nåt. Jag har ju för fan bott i Norrland i 15 år, och har inte ens bytt dialekt. Ingen skit fastnar på mig, jag är teflonklädd!

Mini: Tack tack! Du känner ingen som har ett kyffe att hyra ut?

Pentex: Nja, jag tror det finns många bra Stockholmare faktiskt. Fast sen finns det ju dom där som blir bestörta av att se kortbyxor i mataffärer och liknande. Det är sånt jag ska ner och bekämpa!

Sämst just nu: Nu är det svårt att vara negativ!

Mest oväntat just nu
: Jag kunde inte hålla mig, utan såg de fyra första avsnitten av säsong 8 av "24" i går. Säsongen började väldigt lugnt måste man säga. Fyra avsnitt i i serien har Jack bara dödat tre skurkar. Väldigt handfast och effektivt, men ändå.

Bäst just nu: Det blir ett snål/sparår i år. Jag har nu infört regeln att inte köpa kött, grönsaker och liknande för över 30 kr/kg. Givetvis kostar de goda tomaterna 39:90 kr/kg, och de vattniga bleka 29:90 kr/kg. Så nu skiter jag i deras j-a tomater! Hur kunde detta hamna under "Bäst just nu" kanske ni undrar? Ja, nu ska ni iofs inte ifrågasätta så mycket, men vi kan väl säga att jag gillar utmaningar!


Kommentarer
Postat av: Anneloj

Vill du bo på jorden kan jag tyvärr inte hjälpa dig.

2010-01-22 @ 01:07:53
Postat av: Stockholmare...

Det var som fan, Higge till Sthlm. Antar att det beror på en viss insikt om att man nog inte behöver stå ut med 9 månaders vinter om man inte absolut vill.



Bör ju som nån skrev innebära stora möjligheter att hitta nytt bloggmtrl. Däremot tror jag det kan bli svårare att hitta fruntimmer i Sthlm. Inte för att de på något sätt är uppnästa/svårare här utan på att konkurrensen är så mycket större bland karlarna.



Måste säga att det var osannolikt modigt att skriva om det innan du vet att du fått jobbet.



Till sist en helt annan sak, skärgården i Norrland är ett skämt jämfört med den i Östergötland. Besök Gryts eller S:t Annas skärgård, det är en absolut order.

2010-01-22 @ 10:18:59
Postat av: Elin

Du lever i förnekelse, självklart blir du 08:a. Första steget mot tillfrisknande är att erkänna att man har ett problem. Seså gå nu fram till en spegel, se dig själv i ögonen och säg till dig själv -jag vill bli stockholmare.......sen får du avgifta dig med lite skogsstjärna

2010-01-23 @ 11:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0