Familjen vedervärdig

Det finns ett program på TV4 som har en kraftfull förmåga att få mig att gå upp i varv, och mer eller mindre tappa humöret. Lyckligtvis ser jag sällan teve, och laddar istället ner exakt vad jag vill se på datorn. Men ibland råkar jag se något på teve, och ibland kan det då bli "Familjen Annorlunda".

Papporna i denna skitserie skulle ha snöpts, och kvinnorna fått benen silvertejpade ihop i knävecken. Serien är som om man skulle korsat en studie i svagsinthet med en enda lång påkostad preventinmedelskampanj.

Det finns så jävla mycket som retar mig i detta elände, så jag vet tamejfan inte vart jag ska börja. Men jag kan ju prova med den minst bedrövliga familjen.

Det är Familjen Wetterholm och såvitt jag förstått av det lilla jag sett, så är det mamman som "bär byxorna" i familjen. Den kuvade pappanörden är dock duktig och ligger på knä i bärskogen för att försörja alla ouppfostrade restprodukter hans ideligen befruktade härskarinna knör fram i tid och otid. Den lille grabben längst till höger kommer inte överens med sina systrar längst till vänster i bilden. De "hatar" honom, och är sådär vidrigt "Linda Wallander"-sura hela jävla tiden, med de otillräckliga föräldrarnas goda minne.

Den andra familjen är Norrströms , ett niobarnsgäng "White Trash"-individer i en fyra i Märsta. Pappan Peter är en gammal härjad raggarstereotyp med en frisyr som eventuellt kunde funka i någon ironihumorsketch från -94, och mamman är en uttjänt finska vid namn Mirka, som siktar på att bli undersköterska. Jag har inte sett något så White Trash-stereotypt sen dom lade ner komediserien "My name is Earl". Dessa individer skaffar ungar som andra skaffar sommarkatter; "Det är ju så härligt med ungar". Sedan drar barnaskaran fram som en skrikande farsot, och sprider likt rabiessmittade babianer förargelse bland vanligt folk.

Men den avgjort värsta familjen är Johanssons , och då i synnerhet idioten till farsa, Jörgen. I ett avsnitt jag såg, skulle fanskapet bygga på nåt skit på deras gård i Älvdalen. Han satte då en dotter, möjligen 10 år, på att passa de yngsta barnen. I denna skara ingår 2-åriga tvillingarna Noel och Isac, som lubbar runt och hittar på de mest hårresande eskapader. Denna gång brast dottern i uppmärksamhet, och strax stod tvillingarna i toalettstolen och slaskade. Vips rantade någon annan unge ut och golade för pappan, som kom in och skällde på dottern som brustit i tillsynen.

Han har alltså mage att lasta ett barn för sin egen jävla otillräcklighet. Hon har väl för helvete inte skaffat dom där barnen? Det är HAN som ska hålla sina barn under uppsikt, inte de andra barnen. Det är hans jävla ansvar! Det här gör mig förbannad på riktigt, det här dumma jävla beteendet. Norskt skidskryt kommer inte ens i närheten. De skulle skämmas, de dysfunktionella jävlarna!

Det finns ett citat av någon klok engelsman som lyder; "Föräldrar är de sista som borde skaffa barn", och sanningen i detta blir inte tydligare än i dessa fall.

Själv kommer jag aldrig få några ungar, och lika bra är väl det. Man skulle väl bara förstöra dom.

Jag blev riktigt jävla sur av den här skiten känner jag. Usch. Må fan ta TV4.

Frk. Småland: Jodå, speciellt när jag själv är 60, om jag nu skulle uppnå en sådan ålder.

Elin: Ja, exakt så är det.

Sämst just nu: Att de dummaste är bäst på att reproducera sig.

Bäst just nu: En klen tröst är att Olefin övertalade mig att se "Snabba Cash" ikväll, och den var faktiskt riktigt bra för att vara en svensk film.

Kommentarer
Postat av: Moar

Bra talat (och rutet) min son! Och varför skulle inte du få några barn?

2010-03-02 @ 09:18:27
Postat av: Sarah

Just det, varför skulle inte du få några barn?

2010-03-02 @ 19:57:35
URL: http://sarahyj.blogg.se/
Postat av: Fanjunkaren

Det är ett stort samhällsproblem du belyser.

2010-03-02 @ 22:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0