Sista hindret.

I slutet av denna månad ska jag åter till Stockholm, och där göra sista uppgiften i den rekryteringsprocess jag genomgår. Det som kvarstår är ett par psykologiska tester och profileringar, och vi är nu 75 personer kvar av de ursprungliga 900. Kruxet är att det inte är 75 tjänster som ska tillsättas, så jag kan fortfarande åka ut.

Men om det finns några sadister eller psykopater kvar i vår lilla skara, så hoppas jag att de ska spolas ut nu och på så sätt säkra en plats åt mig.

Det tunga just nu är att finansiera det här resandet, men jag har ett par åtgärder på lager som jag räknar med ska kunna stärka mitt ekonomiska läge. Min plan är nämligen att inte ta med mig mer än vad som ryms i Tilde när jag flyttar, och allt övrigt ska slängas eller säljas. Det rör sig om en lägenhet på 47 kvadrat, till bredden fylld av diverse prylar.

För att underlätta den här processen så har jag även köpt plats på den stora vårfyndmarknaden som hålls den 24/4 i Arcushallen här i Luleå. Där ska jag sälja, sälja, sälja och sälja!

Jag fattar inte att jag samlat på mig all denna skit. Men man skulle väl kunna säga att jag är en komplex människa. Jag samlar nämligen på mig saker, men tycker samtidigt inte om att ha en massa saker som "tynger ner" mig, och håller mig fången. Detta med att samla på sig en massa dynga är säkert någon gammal nedärvd egenskap med något fiffigt biologiskt syfte, men när jag flyttat ska det tamejfan vara färdighamstrat!

Fast en motorsåg vill jag fortfarande ha!

Simon: Ja, vi får hoppas på det.

Bäst just nu: Tom Hanks och Steven Spielbergs nya krigsepos, "The Pacific". Budgeten är så svullen att man nästan rörs till tårar, sjöslagen saknar motstycke i filmhistorien och serien är packad med tommie guns och fanatiska japaner med samuraisvärd. Man har som vanligt lyckats perfekt med castingen också. Nu kan jag åter igen yttra Steven Spielbergs namn utan att känna illamående över den senaste Indiana Jones-filmen.

Sämst just nu: Att jag måste vänta ännu ett tag innan jag vet om jag på allvar kan mobilisera mot ett nytt liv i huvudstaden.

Kommentarer
Postat av: Moar

Hoho, vars e du, har du redan flyttat? Alldeles dött här juu...

2010-03-31 @ 07:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0