Valet 2010: Bloggens hitills argaste inlägg

Jag ser det jävla pissvalet och blir så förbannad.

När ska någon respektera demokratin och ta en debatt med SD, istället för att smita undan som obstinata småungar när Jimmie Åkesson dyker upp?

I en studio sitter det rödgröna gänget och säger att de inte tänker prata med Sverigedemokraterna, eftersom de är deras "ovänner". Om man inte kan ta en debatt med sina "ovänner", hur ska man då någonsin kunna lösa en svår konflikt? Hur ser det ut i världen, där man vägrar ha en dialog med sina "ovänner"?

Tror övriga riksdagspartier på fullt allvar att detta är en taktik som främjar ett "medmänskligt" samhälle?

Om alla är lika mycket värda, är då inte Jimmie Åkesson lika mycket värd när han nyttjar sina demokratiska rättigheter? Om Mona kan åka ut till Tensta och snacka med värstingar, varför kan hon då inte prata med en idiot från Sölvesborg, som Åkesson? Hela skiten är en tafflig uppvisning i feghet, och det är så jävla illa att de som står för den är de som ska leda landet!

Lars Ohly; en småaktig, maktfullkomlig, rädd och arrogant jävel som själv har mer antidemokratiskt stinkande skit i bagaget än som tål se dagens ljus, tror han gör någon slags mänsklig insats när han springer iväg från Jimmie Åkesson i sminklogen.

Visst, det har aldrig legat i kommunisternas intresse att nära en demokrati, men nu bor vi Sverige där vi har yttrandefrihet samt dessutom den minst dåliga av alla styrelseformer; Demokratin! Då BÖR man, vänster eller höger, se till att respektera folkets förbannade vilja och ta en debatt med de övriga folkvalda vare sig de är brunskjortor eller stilettklacksfetischister.

Om en narkoman, mördare eller våldtäktsman råkar illa ut inne på anstalten där jag jobbar, så är det min plikt som anställd och som människa att göra allt jag kan för att rädda honom. Mun-mot-mun eller slagsmål spelar ingen roll. Gör jag inte detta så skulle jag ha svårt att leva med mig själv, eller känna någon respekt för mig själv i min yrkesroll. Jag har ett ansvar gentemot mina medmänniskor!

Men de som demokratiskt valts av folket har själva inte ens den gnutta moral eller pliktkänsla i kroppen att de bemöter DEMOKRATISKT VALDA SD med en sketen debatt, de rädda jävlarna!

Nu är jag så jävla arg på Facebook, jag börjar verkligen få nog av folks jävla retorik.

"Åh gud, vi måste hålla på de rödgröna, de blåa är så kalla och hjärtlösa, vart är samhället på väg?"

Ingen tar reda på fakta, alla bara rapar samma gamla floskler!

Och ikväll blir det extra tydligt i och med SD.s riksdagsplats, att vänskap för de politiskt korrekta inte är värt mer än en sketen JÄVLA valsedel! "Röstar man på SD så är man inte min vän!"

Om jag öht ÄR någons vän ifrån början, så frågar jag väl VARFÖR denne någon röstar på SD, om den nu har avslöjat detta faktum för mig, och så försöker jag försöker jag ha förståelse och respekt för min väns val!

VAD VORE JAG ANNARS FÖR JÄVLA VÄN?

Om ert "rättvisa" Sverige är ett land där man pissar på sina vänner och inte respekterar deras åsikter så kan ni dra åt helvete!

Om ni förresten tror att jag är så obstinat för att jag röstat på SD så har ni fel. Jag tänkte inte alls rösta, men så kom jag på att Maria Abrahamsson, en kvinna jag verkligen respekterar och beundrar, skulle ställa upp i för Moderaterna i riksdagsvalet. Det är inget jag hycklar med; jag står för mina val och jag kan stå för dom ensam och ta debatten också om det skulle behövas. Oavsett vem fan som vill debattera!

Förresten så påtalade en klok kvinna på Facebook ikväll något jag otroligt nog missat!

Har ni sett så jävla lika de här två är?



HAHAHA! (Den tecknade figuren föreställer "Butthead" en populär karaktär från förr på "MTV")
Nu blev jag glad igen! Nästan.








Kommentarer
Postat av: Maria

Du lyckas sätta ord på alla mina åsikter just nu. Fast det har du väl insett vid det här laget. Sandlådepolitik år 2010? Man hade ju kunnat hoppas att vi hade kommit längre än så. Och vad gäller folks generella reaktioner (i synnerhet på facebook) blir man ju nästan rädd, hur insnöad får man vara? Lever vi i en demokrati så gör vi, då får man ta konsekvenserna. Att ignorera SD nu är ju att ogiltigförklara 5,7% av rösterna. Och det är inte rent spel.

2010-09-20 @ 03:25:41
URL: http://zerosizeme.blogg.se/
Postat av: Robban

Riktigt intressant läsning Higge, håller med dig och Maria. Du har inte funderingar på att bli politiker?

2010-09-20 @ 08:33:41
Postat av: fröken småland

Jag kan inte annat än hålla med. Det är vansinne att inget etablerat parti har tagit debatt med SD och nu sitter de i rävsaxen. Och just den här grejen att det in facto är 5,7% som röstat på SD, det visar på att något är fel i politiken. För 5,7% av den svenska befolkningen är integration och invandring en viktig fråga, som de anser har missats i valdebatten av tidigare etablerade partier. När FP har försökt lyfta frågan om krav så ropas det om rasism. Det är helt sanslöst. Man kan inte ropa rasist för att man vill underlätta för människor att var delaktiga i ett land, det är inget negativt med krav. Vi har ju alla krav på oss, och man mår bättre ifall man har en möjlighet att vara delaktig i samhället. För mig inom vården så är det ju betydligt enklare att kommunicera med mina patienter ifall vi talar samma språk. Tolkservice funkar inte alla gånger, missförstånd sker från båda håll och då ger jag en sämre vård. Det vill inte jag vara med om. Jag vill även poängtera att jag röstade höger, men definitivt inte SD. De äcklar mig, men jag kan inte bortse från att det är 5,7% som vill ha dem i riksdagen.

Ursäkta för en svamlig kommentar, men jag blir vred när människor inte själva ser att den missade debatten och skriken om rasism gör att SD nu kommit in i riksdagen. Det är sorgligt.

2010-09-20 @ 10:24:06
Postat av: fröken småland

Åh, jag glömde. Förhoppningsvis blir det Stockholm innan jul, men jag vet inte. Jag har rätt mycket att göra i skolan, så håll tummarna för en lucka så kan vi ses.

2010-09-20 @ 10:26:19
Postat av: Maxig

Mycket bra skrivet. I en demokrati får man väl acceptera folkets röst för fan. Kom de in så kom de in. Orsaken till det är ju de sittande partierna som orsakat "kaoset" med integrationen från första början.

2010-09-20 @ 20:45:02
Postat av: Xrim

Håller med! Folket har talat, hur dumt man än tycker att det är får man respektera deras åsikt.

Att Ohly uppför sig som en högstadieelev som förlorat valet till elevrådet är både underhållande och oroväckande.

2010-09-21 @ 09:08:53
Postat av: Keyser

Man skäms över att vara svensk när man ser denna uppvisning i pinsamhet. Kan tänka mig att man i andra länder har ganska roligt åt det här. Sverige som alltid har utnämnt sig själv till bror duktig, pissar på ett demokratiskt val!

De normalt funtade personer man pratar med förstår ju att om man har en demokrati så får man gilla läget. Givetvis får man som medborgare tycka vad man vill om SD men sitter man i riksdagen i ett land som ska föreställa en DEMOKRATI måste man väl för djävulen sköta sitt jobb på ett professionellt sätt! Vuxna folkvalda människor kan inte på fullaste allvar säga – Du är dum, så jag vill inte att vi vistas i samma rum! Folket har sagt sitt och nog med det. Men de halvfigurer till politiker som tror att de står på barrikaderna och gör någon slags välgärning, kan dra åt helvete.

Och vem ska bestämma vad som är rätt om vi nu inte ska följa demokratins lagar? Man kan liksom inte ha något slag mellanting, en selektiv "demokrati" som väljer ut det som passar. Då får den skallige utnämna sig till diktator så får vi alla rätta oss efter det, är det så man menar kanske? Vegetarianer t ex, är inte de rätt konstiga, vi får nog utesluta deras röster. Dessutom utesluter vi kommunister, islamister ( nej förresten, vi vill ju inte riskera att bli kallade rasister ) homosexuella, husvagnsägare, Livets ord medlemmar, stavgångare, män över 30 med hästsvans. Tyvärr, ni är uteslutna...

Vilken jävla parodi det här är.

2010-09-21 @ 11:26:38
Postat av: Mr.Pentex

Så tråkigt är också att de som nu röstat SD blir förföljda av andra. Bara för att man säger att Sverige för en oansvarsfull invandringspolitik och att man tycker de andra partierna blundar för fakta, så är man rasist? Undrar om man snart kan söka asyl andra länder för att man röstat på SD och man nu är förföljd och hotad av sympatisörer ur de styrande partierna.

Om man nu vill ha ut SD ur regeringen kanske man skall försöka göra det i den politiska arenan genom att motbevisa att de har fel, inte lägga ut listor med namn osv på de som stödjer SD.

2010-09-21 @ 12:23:22
Postat av: Keyser

Kolla in det här:

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/23/fler-foretag-som-vill-inte-ha-sd-valjare-som-kunder/#more-58996



Undrar om det hade gått hem om man satte upp en lapp som t ex sa " Vänsteranhängare är inte välkomna att handla här".

Eller "Miljöpartister i vår affär, nej tack"

Det känns som om man vaknat upp och alla plötsligt är 12 år....



2010-09-24 @ 09:33:01
Postat av: Keyser

Måste lägga till det här, mupparna som äger affären har gjort en liten söt film: http://politisktinkorrekt.info/2010/09/24/oppet-brev-till-brandos/#more-59285



Men nu har de tydligen fått kalla fötter och tagit bort både lapp och film. De kom väl på att man kan förlora pengar på det här tilltaget.

2010-09-24 @ 10:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0