"Fredag; yahoo, dags å supa!"

"Fredag; yahoo, dags å supa", så lät inledningsfrasen i "Fredag", en väldigt svängig liten bit av punksvinen "Mörbyligan". Själv jagar jag nu äntligen det 30e kilot, så det blir syndfritt leverne hela helgen. Kanske joggar jag till 7/11 om det slutar regna, och unnar mig en dosa helgsnus?

Vidare!

Ingen har väl kunnat undgå att den kanske ganska mediokre, men karismatiske skådespelaren Patrick Swayze nu till slut förlorade kampen mot cancern.

Det hela är väldigt tragiskt. Jag menar om hans minne. Jag har under många år tyckt det är synd att han inte fått fler roller, men han har tydligen trivts uppe på sin stora fina ranch i vildmarken istället, och säkert haft ett bra liv. Det tragiska med hans minne, är att han gjorde huvudrollen i en av de absolut bäst actionrullarna från 80-talet, nämligen "Roadhouse". Han gjorde även "Ghost" med Whoopi Goldberg och en ung Demi Moore, vilken också är en riktigt bra rulle.
 
1986 var han med som bad boy i "Youngblood", en riktigt härlig kultfilm om hockey med Rob Lowe. Hans genombrott blev som "Orry Main" i då rekorddyra monumentaleposet "Nord och Syd" som spelades in i ungefär samma veva.

Trots allt detta, så röstade ungefär 60% av idioterna på aftonbladet.se att den film de tycker bäst om med honom i är dyngjävla skittramset "Dirty dancing", en fullkomligt löjeväckande blajrulle om mumbojumbo och jolm och flams. Den fick förresten ett eget, mycket välskrivet inlägg tillägnat sig här förra året.

I ett svagt ögonblick tackade han ja till ett manus vars upphovsman borde straffsodomeras med en raspig mjölkkanna, och nu kommer ingen att minnas allt det bra han gjorde. Bara "Dirty jävla Dancing"! Svensk media påstår dessutom att den är hans geonombrott, och inget annat. Jag avskyr verkligen media.

Stackars Patrick! Jag ska ägna lite tid i helgen åt att titta på allt det bra du gjorde!

Vidare!

Jag vill börja betala skatt i Pakistan istället! Inte för att undkomma vår höga svenska skattesats, utan för att man får mer valuta för pengarna där.
Det här  är Mehdi Ghezali. Han föddes i Örebro av en finska som besudlats av en algerier (inget fel i det, finskor behöver också kärlek). Han blev kriminell och efter något dumt tilltag inlåst i Portugal, där han upptäckte Koranen; en dum bok för idioter som inte kan tänka själv, innehållandes en massa efterblivna regler.

Han fick för sig att han skulle bli en helig krigare, och stack till Afghanistan för att slåss mot otrogna (alltså de som inte tror på Allah, eller som därpå tror på fel sätt. Inte "otrogna" som Mat-Tinas ex-man som gökade med ett luder i svenska damhandbollslandslaget samtidigt som de skulle gifta sig, alltså inte "otrogna" som det ärkesvinet som av någon jävla anledning tycker att han har rätt att ställa sin bil så den upptar två parkeringsplatser, inte som det jävla arslet... jag avskyr verkligen Mat-Tinas ex-man. Om någon ser honom på stan och mular den fan, så ska vederbörande få ett rejält hedersomnämnande här på bloggen).

Där haffades han och fick sitta på Guantanamo, medan orent svagsint slödder från samtliga politiska läger utom de högerextrema, satt här hemma och ojade sig i media över hur hemskt det var att en oskyldig svensk satt och mös i solen på Kuba, i klorna på den stora stygga Djävulen USA.

Tyvärr släpptes han sen, och hur mycket skattepengar det har kostat vill jag inte ens veta. Alla var utav någon anledning glada. De tycker väl att vi inte har tillräckligt med Örebroare här hemma, eller nåt. 

Nu har han åkt fast igen där borta, den dumme fan. Men nu håller de käften, idioterna som bedyrade hans oskuld förra gången, och försökte plocka poäng på USAs bekostnad. Det faktumet får mig att mysa. Tyvärr kostar han nu en massa pengar igen, för nu har SÄPO åkt till Pakistan för att ta reda på mer om vad som hänt.

Han kan ha torterats, sägs det. Därför vill jag nu pröjsa skatt där istället; de använder pengarna på rätt sätt!

Pentex: Jovisst. Om Ludmila kunde titulera sig svenska, så kan jag definitivt titulera mig norrlänning. Till skillnad från töntprimadonnan Peter Stormare från Hälsingland, som tror man kan kalla sig norrlänning och lipa över Ingmar Bergman i teve. Ingemar Stenmark är norrlänning, Börje Salming är norrlänning. Peter Stormare är i bästa fall en sexuellt förvirrad flatlus.

Keyser: TV är primärt ett visuellt medium.

Bäst just nu: Spanskan fastnar verkligen! Med lite träning kanske jag kan titulera mig "fyrspråkig" innan årsskiftet!

Sämst just nu: Soy un solitario gordito!  



Kommentarer
Postat av: Moar

Mat-Tinas EX-man? Jävlar, här har jag missat något. När hände det, jag menar att han är EX? Trodde dom precis fått barn nr 2?

Sluta nu och gnäll och skyll på övervikten! Börjar gå dig på hjärnan. Precis som en jävla portfölj av hästläder som jag hört 1000 ggr om. Vilket fruntimmer vill ha nån som hela tiden älter om att han är en ensam tjockis? Finns väl madamer som gillar stadigare karlar också? Kolla länk och lägg märke till att han "smittat" henne.



http://www.barometern.se/nyheter/nybro/torsten-och-ulrica-ar-ett-akta-par%281508369%29.gm#articleimage-popup

2009-09-19 @ 01:19:13
Postat av: Moar



Hade ju varit bra om länkarna fungerat :o/

Försöker igen.



http://www.kvp.se/polopoly_fs/1.1695967!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg

2009-09-19 @ 04:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0