Hello

Som ni ser har jag designat om bloggen lite. Inget avancerat, men jag är alldeles tillfreds med resultatet. Hittade en bra bild på Johnny Skan att dekorera med högst upp också. Det är i baren på färjan i somras, och Johnny är glad för det är vackert väder, och han ska just till att försöka beställa en öl.

Fasen vad jag längtar till sommaren! Grillning, kortbyxor, kalla öl i varm sol, dratta på arslet med långbrädan och sniffa i sig goda dofter. Men det är 4 månader till vi ens slipper snön, fy faaaan!

Men några saker finns att se fram emot. Redan på lördag har Greven sin försenade 30-års fest, i februari fyller Gäby 30, och i Mars är det snöscotercross-VM i Malå. Det här året kommer dessutom grabbarna från andra sidan atlanten på allvar också, och det talas om 10 000 besökare. Förra året var det hårt, men i år kommer vi att ställa till med Ragnarök!

Good times! Vidare.

Nu är helglättjan till ända, och gymmet kommer åter att frekventeras hårt. Dessvärre roar sig någon med att sno mina träningscheman, så jag har dålig koll på utvecklingen av träningsresultaten. Helvetes irriterande!

Häpp! Roligare än så här blev inte detta inlägg.

Bäst just nu
: Julen är över.

Sämst just nu: All jävla snö.

Kommentarer
Postat av: Nolen

Jag är också trött på snön. Här i Göteborg ligger det dock inte så mycket, men det är kallt (nja, jag tycker det i alla fall).



Hursomhelst är det bara att härda ut och försöka leva ut så gott man kan medan man väntar på bättre tider.

2010-01-05 @ 10:28:58
Postat av: Jessica

Naturligtvis kommer jag på VM! Brukar vanligtvis bara stanna över dagen, stå och förfrysa fötterna i backen innan vi drar oss tillbaka till trygga norrbotten igen.. Men efter att ha läst om fjolårets bravader taggar jag för Ragnarök! ;)

2010-01-05 @ 11:15:43
Postat av: Fanjunkaren

Bilden är utdragen, ser förjävligt ut.

2010-01-06 @ 17:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0